charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Valla ekranın software işi olduğunu düşünüyorum, sensör ekranları hariç, alan kişilerin kendi foto/giflerini kullanacaklarını düşünürsen pek bir şey fark etmiyor bence. Onun dışında oyun oynuyordum araştırmadım ama bir video izledim, adam yeni flex fanlara 10 sn fln verdi veya vermedi, siyah fotoda o videodan olabilir? Receivers değişti dedi, geçti. Lancool 4'den sonra mı önce mi ne gösterdi bir kaç saniye, alıcılar değişti dedi geçti. Arkadaşın dediği gibi fan rulmanları sıkıntılıysa ve geliştirme yapıldıysa beklenir. Yapılmadıysa bu yeni alıcıları ve usb kontrolleri free upgrade ile de alabilirsin. Önümüzdeki ay free upgrade olayı belli olur Türkiye için.Beyazlilar ai siyah olan orijinal. Bu fanları beklemeye deger mi ama
bence değer görüntü olarak da çok hoş duruyorlar. Bence ilk jenarasyondaki sorunlarıda çözmüşlerdir diye düşünüyorum. onun haricinde bence sl infinity wireless almalısın tl den çok daha güzel duruyorlar.Beyazlilar ai siyah olan orijinal. Bu fanları beklemeye deger mi ama
Kasada infinity kullanmak istemiyorum ondan hic bakmadim alirsam yeni tl flexi alirim. Cikana kadar psu monitör falan cözerimbence değer görüntü olarak da çok hoş duruyorlar. Bence ilk jenarasyondaki sorunlarıda çözmüşlerdir diye düşünüyorum. onun haricinde bence sl infinity wireless almalısın tl den çok daha güzel duruyorlar.
Bide bendeki kontrolcüyle calisir mi onlar falan da belli degilbence değer görüntü olarak da çok hoş duruyorlar. Bence ilk jenarasyondaki sorunlarıda çözmüşlerdir diye düşünüyorum. onun haricinde bence sl infinity wireless almalısın tl den çok daha güzel duruyorlar.
psu lian li plat alabilirsin. Güzel psu. tavsiye ederim. Sendeki kontrölcü hangisi acaba PSUKasada infinity kullanmak istemiyorum ondan hic bakmadim alirsam yeni tl flexi alirim. Cikana kadar psu monitör falan cözerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide bendeki kontrolcüyle calisir mi onlar falan da belli degil
1000 gold almayi düsünüyodum indirim denk gelirse 1000 plat bakarım ikisinde de usb hub var zaten pwm satadan baglicam wireless kontrolcü bu elimdeki.psu lian li plat alabilirsin. Güzel psu. tavsiye ederim. Sendeki kontrölcü hangisi acaba PSU
GOLD alma. çok fazla insanın şikayetini okudum. Plat olananı alıp ayrıyaten bir de edgehub almalısın dostum. Satadan bağladığın zaman problem yaşayanlar da olmuş.1000 gold almayi düsünüyodum indirim denk gelirse 1000 plat bakarım ikisinde de usb hub var zaten pwm satadan baglicam wireless kontrolcü bu elimdeki.
Bide iki pinli pwmlerinden sataya bagladim 3lü lcd alirsam onu da baglarim calisir iste usb controllerla
Psu icin konu actimGOLD alma. çok fazla insanın şikayetini okudum. Plat olananı alıp ayrıyaten bir de edgehub almalısın dostum. Satadan bağladığın zaman problem yaşayanlar da olmuş.
ben bendekinden memnun değilim coinwhine var ve fanı sesli. belki benim psu bozuktur bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor. Seasonic bir psu içi ama ben bilemiyorum memnun değilim sesinden.Psu icin konu actim
Tuf1000g
Rog strix 1000w plat
Edge plat 1000w
3lüsünden birini düsünüyorum.
Kilavuzda 2 veya daha fazla fan varsa sata ile güc ver yaziyor. Recep baltaş diye biri var bilmem tanır mısınıztakipcisine topladigi sistemde syslere bagliyor bi süre sonra fanlar bozuluyor yeni videoda satadan guc veriyor. Ben isimi garantiye alip satadan baglarim. Pwm coklayici kullanirsam rahat hissetmem. Lian li psularin kablolari cok iyi usb hub isi de iyi ama golda da platta da asustan daha düsük kapasitörler var bide fan sesi sertifikası asus rog strixte daha iyiydi sanirsam. Sizdeki thordan memnun musunuz. Asus psu önerir misiniz
Konu actım asus rog aura gold önerdiler. Yorumların yarısı xoil whine var diyor. Ona dikkat etmek lazım. Thorda olması ilginc ama. Lian li 1000 plat yada strix plat alirim sagol o kadar yazdınben bendekinden memnun değilim coinwhine var ve fanı sesli. belki benim psu bozuktur bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor. Seasonic bir psu içi ama ben bilemiyorum memnun değilim sesinden.