Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

Benim akbanka 1m limit verdiler yapı kredide 200k verdi. Sürekli harcayıp ödüyorum zamanla yükseliyor limit

garanti genç kart almıştım 25k limit verdiler world play de 15k verdi öğrenciyim 2. el al sat ile uğraşıyorum daha önce işe girmedim qnb enpara ile toplam 48k limit var

arttıramazsınız. Öğrenciliğiniz süresince maks 20k olucak. Çalışmaya başlarsanız 200k ya kadar cıkartıyolar zaten
Yok hocam benim limitim şu anda 4bin tl. Mobilden artımaya çalıştığımda anında ret yiyorum.

Yok hocam benim limitim şu anda 4bin tl. Mobilden artımaya çalıştığımda anında ret yiyorum.
Hesaba giren paranın önemide var. Ben her ay toplamda 15k ya yakın para attım 20k ya fixlendi. Ama dediğim gibi daha fazlasının imkanı yok

genç gibi öğrenci kartlarında 100-200k gibi limitler görmek imkansız gibi birşeydir.
Kartı, normal kredi kartına çevirtebilirseniz iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi ne 10u ne 20si? iş hayatına 4 yıl önce başladım 4 yıldır aralıksız sigortalıyım araya sadece askerlik girdi. aylık işlem hacmim son 1-2 yılda 15-20k belki üzerine çıkmıştır altına inmemiştir. şu an limitim 400k civarı. ama maximum biraz değişik. 79k olduğu bi dönem vardı. sırf düz olsun diye 80k limit istedim vermediler. 1 ay geçti geçmedi 100k+ limit verdiler otomatik :D ben de merak ediyorum maks ne kadar limit alıcam
gelir belgesi yok, iş yok sigorta yok ama para giriş çıkışı fazla oldugu için 4mden fazla limitlerim var hocam
işlem hacmine ve harcamana bakıyorlar(ödemen çok önemli, findex puanım 1.2k seyrediyor 6-7 aydır). 2 banka aylık ort. geliri +650k belirlemiş ama bu kadar gelirim yok :D o geliri baz aldıkları için arttırıyorlar

Arttırmak istiyorsan ret yersin. Kredi kartından nefret eden limit otomatik artsa da geri düşüren kullanıcılara veriyorlar limiti 😂

genç gibi öğrenci kartlarında 100-200k gibi limitler görmek imkansız gibi birşeydir.
Kartı, normal kredi kartına çevirtebilirseniz iyi olur

gelir belgesi yok, iş yok sigorta yok ama para giriş çıkışı fazla oldugu için 4mden fazla limitlerim var hocam
işlem hacmine ve harcamana bakıyorlar(ödemen çok önemli, findex puanım 1.2k seyrediyor 6-7 aydır). 2 banka aylık ort. geliri +650k belirlemiş ama bu kadar gelirim yok :D o geliri baz aldıkları için arttırıyorlar
ya sorma verdikleri tahmini gelir aşırı güldürüyor her seferinde.

genç çalışan karta başvur ailen sana aylık para atıyorsa aylık gelir kısmına o miktarı yaz 10.000tl limit iste verir düzenli ödersen ve limiti doldurursan aydan aya limitin artar çalışmadığım halde 400k limit verdi öğrenciyim

şuanki kredikartının her ay asgarisini ödüyorsan vermez ama

maximum 20k oluyor
Aramak mı lazım şubeye mi gidelim napalım bilemedim?

genç çalışan karta başvur ailen sana aylık para atıyorsa aylık gelir kısmına o miktarı yaz 10.000tl limit iste verir düzenli ödersen ve limiti doldurursan aydan aya limitin artar çalışmadığım halde 400k limit verdi öğrenciyim

şuanki kredikartının her ay asgarisini ödüyorsan vermez ama
Her ay dönem sonu borcumu öderim ama çalışan kartta aidat olmuyor mu hocam bi de gelir belgesi göstermeden açıyolar mı onu

Geri