Playstore.com Steam kodu güvenli mi?

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129

Playstore cüzdan kodu almak istiyorum tl ile satıyorlar steamın kendisi usd ile satıyor usd ile almak istemiyorum aldığım key olarak geliyor diye biliyorum bu siteden alsam hesabımda sorun olurmu bilmiyorum kısıtlama gibi yada başka bir şey

Playstore cüzdan kodu almak istiyorum tl ile satıyorlar steamın kendisi usd ile satıyor usd ile almak istemiyorum aldığım key olarak geliyor diye biliyorum bu siteden alsam hesabımda sorun olurmu bilmiyorum kısıtlama gibi yada başka bir şey
Site hakkında bilgim yok ancak kısıtlama falan yemezsiniz hesabınızdada sorun olmaz. Güvenilir sitelerdede 225 TL'den satılıyor 5$.

Bir şey olmaz hocam site güvenilir

Evet, güvenilir. Fiyat olarak da iyi, Perdigital ile aynı fiyata satıyorlarmış, diğer pahalıya satan yerlerden almaya gerek yok.

yakın zamanda alan kişilerin kodu yanlış çıkmış, geçen gün razer kodu aldım 3 gün oldu teslim edilmedi buga girdi herhalde türktelekoma yazdım 3 gündür sonuç yok hadi hayırlısı

ben zamanında oyun almıştım site güvenilir ancak hediye kartı hakkında fikrim yok

normal kk ile alma ile ayni fiyata geliyor 20 dolar nerdeyse değmez

Geri