Intel Ultra 245KF işlemci alınır mı?

SSD:
MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB (6000MB Okuma / 4500MB Yazma)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygunmudur anakart
uygun değil ama sistemin genel fiyat iyi

Aynı paraya Ryzen 7500F ve giriş seviyesi anakart ile almışsan yazık etmişin açıkçası.

Keşke u5 245F olanı alsaydın. Sana uzun vadede daha iyi performans verecekti.

Açık ara önde çünkü 7500F e göre 245 KF. ( Ryzen'da artı anakartı iyi alırsan ilerde işlemcinin önü açık 2-3 yıl daha güncel kalır diye öneriliyor genelde. )

şuan daha düşük performansa sahip PC almış oldun sırf Ryzen alacan diye.

1768141266185.webp

Aynı paraya Ryzen 7500F ve giriş seviyesi anakart ile almışsan yazık etmişin açıkçası.

Keşke u5 245F olanı alsaydın. Sana uzun vadede daha iyi performans verecekti.

Açık ara önde çünkü 7500F e göre 245 KF. ( Ryzen'da artı anakartı iyi alırsan ilerde işlemcinin önü açık 2-3 yıl daha güncel kalır diye öneriliyor genelde. )

şuan daha düşük performansa sahip PC almış oldun sırf Ryzen alacan diye.

Alıntıyı görüntüle
Dediğin gibi aldık artık

Dediğin gibi aldık artık
eğer taksitli almadıysan iade edip anakartı b850 yapabilirsin tabi işlemciyi x3d yapacaksan diğer türlü normal fps oyuncusuyum fiyatı olabildiğince ucuz olsun iyi performans versin dersende hayırlı olsun iyi tercih

eğer taksitli almadıysan iade edip anakartı b850 yapabilirsin tabi işlemciyi x3d yapacaksan diğer türlü normal fps oyuncusuyum fiyatı olabildiğince ucuz olsun iyi performans versin dersende hayırlı olsun iyi tercih
Taksitli almadım ama bütçem oralara geldiğinde sıkıntı yaratırdı.

Güle güle kullan bugün alınmış alınmıştır. Kullanırken keyfini çıkar
Bütçe 4 lira artsa çok zorluyordu buraya kadar bile taksit yapamadım asgari ödeyerek alıyorum. Pişmanda oldum anakartı yükseltmediğime

Bütçe 4 lira artsa çok zorluyordu buraya kadar bile taksit yapamadım asgari ödeyerek alıyorum. Pişmanda oldum anakartı yükseltmediğime
hala vakit var ama dediğim gibi bütce eğer o derece zorluyorsa pişmanlık duyacak bişeyde yok

Şu an sadece oc yapamayacaksın işlemci ile sana bir eksisi olmayacak anakartın. Pişmanlık boşuna yaşama elindeki para kadar sistem topladın olabileceği bu kadar

Vakit var dediğim gibi ama daha monitör vs onları bile almadım diğer ekipmanları demiyorum alınmadı daha
eğer öyleyse gerek yok onun yerine 2k kaliteli IPS monitör fln harcarsın

Şu an sadece oc yapamayacaksın işlemci ile sana bir eksisi olmayacak anakartın. Pişmanlık boşuna yaşama elindeki para kadar sistem topladın olabileceği bu kadar
Orası öyle 58 bin olacaktı 60 beni çok zorlardı dediğim gibi monitör dahi almadım ilerde alacam kasayı alayım dursun dedim

Evet bütçe olsa istediğimizi yapardık maalesef gönül isterdi

Aynen öyle maalesef elde bu bende isterdim en iyisi olsun

Geri