aynı görüntüde değil anca essagerin vardı sanırım aratırsan çıkıyor essager diyeAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum iki girişi type c dişi dişi bulamadım yardımcı olabılırmısınız
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum iki girişi type c dişi dişi bulamadım yardımcı olabılırmısınız
Sipariş verdim ama kimse ürünün fotoğrafını koymamış USB kısmı falan nasıl anlaşılmıyor.Ama türkiyede 2000 TL olduğu için aldım mecburBağlantı kutusunu göstermemiş ama alıcı yorumlarından ürün bu gibi
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
İyi yapmışsın. Beğenmezsen satarsın. Bunlar zaten görüntü ile bire bir olmuyor. İdare eder ürün. Ben adreslenebilir ledlerle Asus yazılımı kullanarak kendim yapmıştım. Forumda konusu var. Benim kendi yaptığım görüntü ile senkronize ledleri yakıyor.Sipariş verdim ama kimse ürünün fotoğrafını koymamış USB kısmı falan nasıl anlaşılmıyor.Ama türkiyede 2000 TL olduğu için aldım mecbur
Anlık renk değişimi olmaz mıİyi yapmışsın. Beğenmezsen satarsın. Bunlar zaten görüntü ile bire bir olmuyor. İdare eder ürün. Ben adreslenebilir ledlerle Asus yazılımı kullanarak kendim yapmıştım. Forumda konusu var. Benim kendi yaptığım görüntü ile senkronize ledleri yakıyor.
Bu tarz ürünü sıcak fırsatlarda paylaşıp alanlar olmuştu. Ben beğenmedim. Renkleri doğru vermiyordu. Onlarda ledlere bağlı kutu felan da vardı. Bu sheindekilerde kumanda gibi bir şey var. O kumanda bilgisayarda oynayan görüntüyü algılayacak donanıma sahip değildir bence. Gelince denersin belki az biraz taklit ediyordur.Anlık renk değişimi olmaz mı
Yazılım var diyor yorumlarda amaBu tarz ürünü sıcak fırsatlarda paylaşıp alanlar olmuştu. Ben beğenmedim. Renkleri doğru vermiyordu. Onlarda ledlere bağlı kutu felan da vardı. Bu sheindekilerde kumanda gibi bir şey var. O kumanda bilgisayarda oynayan görüntüyü algılayacak donanıma sahip değildir bence. Gelince denersin belki az biraz taklit ediyordur.
6 şubat sondu galiba o son bir kaç gün diye bilirizTR şipariş kapanmadı mı gümrük Fln
Figür zaten yasak shein gönderse bile takılabilirFigür dekor vesayre gümrüğe takılıyor mu