Shein indirimli ürünler

1768141401206.webp

arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum iki girişi type c dişi dişi bulamadım yardımcı olabılırmısınız

Ekler

• Screenshot_2026-01-11-17-52-27-831_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-01-11-17-52-27-831_com.android.chrome-edit.webp
    26.7 KB · Hit: 79
Sipariş verdim ama kimse ürünün fotoğrafını koymamış USB kısmı falan nasıl anlaşılmıyor.Ama türkiyede 2000 TL olduğu için aldım mecbur
İyi yapmışsın. Beğenmezsen satarsın. Bunlar zaten görüntü ile bire bir olmuyor. İdare eder ürün. Ben adreslenebilir ledlerle Asus yazılımı kullanarak kendim yapmıştım. Forumda konusu var. Benim kendi yaptığım görüntü ile senkronize ledleri yakıyor.

İyi yapmışsın. Beğenmezsen satarsın. Bunlar zaten görüntü ile bire bir olmuyor. İdare eder ürün. Ben adreslenebilir ledlerle Asus yazılımı kullanarak kendim yapmıştım. Forumda konusu var. Benim kendi yaptığım görüntü ile senkronize ledleri yakıyor.

Anlık renk değişimi olmaz mı

Anlık renk değişimi olmaz mı
Bu tarz ürünü sıcak fırsatlarda paylaşıp alanlar olmuştu. Ben beğenmedim. Renkleri doğru vermiyordu. Onlarda ledlere bağlı kutu felan da vardı. Bu sheindekilerde kumanda gibi bir şey var. O kumanda bilgisayarda oynayan görüntüyü algılayacak donanıma sahip değildir bence. Gelince denersin belki az biraz taklit ediyordur.

Bu tarz ürünü sıcak fırsatlarda paylaşıp alanlar olmuştu. Ben beğenmedim. Renkleri doğru vermiyordu. Onlarda ledlere bağlı kutu felan da vardı. Bu sheindekilerde kumanda gibi bir şey var. O kumanda bilgisayarda oynayan görüntüyü algılayacak donanıma sahip değildir bence. Gelince denersin belki az biraz taklit ediyordur.
Yazılım var diyor yorumlarda ama

Biri hayrına sheinden bunu bulabilir mi

Ekler

• Screenshot_2026-01-11-19-14-30-290_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_2026-01-11-19-14-30-290_com.dmall.mfandroid.webp
    81.6 KB · Hit: 78
Geri