2026’da alınması en mantıklı PS5 hangisi?

o zaman amacınız gta 6 ise konsolu almayın çıakcagı zaman alın çünkü sürekli erteleme yiyor oyun gene erteleme yeme durumu var ama ps5 de oyun oynayacaksanız mantıklı ps5 amaç sadece gta6 ve fifa ise tamamen para israfı şuan
Yok yani GTA 6 için alıyorumu şu yüzden dedim ilk PS’e çıkacak zaten
fifa cart curtu bilgisayarda oynayamıyorum artık ömrü bitiyordu, aynı zamanda beklettiğim hikayeli oyunlar vs var gta 6 cikarkende ekstra bir masraf yapmamış olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taksit dışında cazibesi yok gibi :/
Taksit denilen lanet olası şeye ruhumu sattım ne aldıysam 6 ay yapıyorum..

yorumundan aktif olarak ps5 kullandığını çok iyi anlıyorum.

ps5 kullanmadım ben xbox kullanıyorum ama ps5 camiasından haberim var dostum

Yok yani GTA 6 için alıyorumu şu yüzden dedim ilk PS’e çıkacak zaten
fifa cart curtu bilgisayarda oynayamıyorum artık ömrü bitiyordu, aynı zamanda beklettiğim hikayeli oyunlar vs var gta 6 cikarkende ekstra bir masraf yapmamış olurum

Taksit denilen lanet olası şeye ruhumu sattım ne aldıysam 6 ay yapıyorum..
ps5 alabilrisiniz slim 1 tb olmasına dikkat edin 825 likler eger çok kelepir degilse alınmaz ve ps5 alıyorsna ne yap et ps5 uyumlu 1 tb m2 ssd al depolama yetmiyor

ps5 kullanmadım ben xbox kullanıyorum ama ps5 camiasından haberim var dostum

ps5 alabilrisiniz slim 1 tb olmasına dikkat edin 825 likler eger çok kelepir degilse alınmaz ve ps5 alıyorsna ne yap et ps5 uyumlu 1 tb m2 ssd al depolama yetmiyor
arc bf6 fc 26 üçlüsüne kısa sürede 8k vermiş biri olarak katılıyorum :D

dostum :D attığın linkler gayet pekiştirici oldu. arkadaşın söylediği pes fifa spidermanı baz alarak konuşursam eğer ; fifayı 1500 liraya spiderman iki oyununu 334 liraya almışım pes zaten ücretsiz. ekstra olarak 50 liraya witcher 3 almışım 35 liraya mortal kombat almışım. daha böyle bir sürü sayarım. istediğim fiyata oyun bulursun. ps store un pahalı olduğu aşikar ama 3000-5000 diye sallamanın manası yok. hardcore oyuncu değilse ps+ alacağını da düşünmüyorum. alırsa da yıllık zorunlu değil. lütfen bu konuda tartışmayalım. rica ediyorum. dostusu :D

Pro zaten bütçemin üstünde, akşam fifada kariyer yapmalık arkadaş gelince fifa pes açıp oynamalık spiderman cart curtuda bilgisayarda iyi fps ile oynayamıyordum sabit 60 oynasam bana kafi geliyor
Gta 30 çalışsa okeyim ben zaten yanlış anlamayın ama konsolun 30 PC’deki gibi değil arkadaşımda xboxda zamanında çok 30 fps oynadık fark etmemiştim..
Bende slim kullanıyorum hocam 2 sene fat kasa yaklaşık 1.5 sene de slim kasa tecrübem var. Bana slim gayet yeterli geliyor fifa da bende kariyer oynuyorum konsolu alma amacım fifa gibi zaten ama bunun dışında ps in özel oyunlarını da bitirdim gayet akıcı oynadım.

Geri