Shein indirimli ürünler

ws2812b led bir de arduino alırsanız, kendiniz de yapabilirsiniz baya detaylı bu işi. Daha önce yapmıştım yan monitörüme ama söktüm kullanmıyorum artık.

ws2812b led bir de arduino alırsanız, kendiniz de yapabilirsiniz baya detaylı bu işi. Daha önce yapmıştım yan monitörüme ama söktüm kullanmıyorum artık.
arduino olmuş 280 tl o yüzden 215 TL'ye yorumlarda söylenildiği gibi başarılı çalışırsa güzel alışveriş olacak.

arduino olmuş 280 tl o yüzden 215 TL'ye yorumlarda söylenildiği gibi başarılı çalışırsa güzel alışveriş olacak.
Lafım ona değil kalite bazında özelleştirme anlamında benim attığım daha kullanışlı. Biraz uğraşılırsa iki monitörü bağlayıp ayrı ayrı görüntülere göre bile yapabilirsin tek arduinoyla

Arkadaşlar şuan sipariş geçsek yetişir mi sizce ona göre bugün sipariş vereceğim.

büyük ihtimalle gelmesi lazım elemanların yaptığı halk sömürüsü yasası 6 şubatta yürürlülüğe giricek.

teslim tarihi 6 şubata yakın olanlara dikkat edin bekletmesinler gümrükte

alsak yetişirmi 6 şubata kadar şimdi herkes aldığı için yoğunluk olur diye düşünüyom

alsak yetişirmi 6 şubata kadar şimdi herkes aldığı için yoğunluk olur diye düşünüyom
Son siparişim de ocağın son gününe kadar diyordu :D riskli günlerdeyiz

Son 1 hesap açayım dedim onu da maili elle yazınca yanlış yazmışım :D. Sonra o maili de açtım ama doğrulama kodu gelmiyor. Maili sonradan açınca sıkıntı oldu. Mail doğrulama puanı olmadan sipariş vereceğim olmadı..

Geri