Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Bu öğüt verdiğin adam sahte müsülmanın en büyüğüdür emin olabilirsin.
O gün göreceğiz kime ne olacak ben sabrediyorum ve sabredenlerden olacağım
De Ki ALLAH bana yeter.

günahkar bir insanım hatalarım defterler dolusudur ama asla sahte bir müslüman olmam olmadım olmayacağım bu iğrenç sözünü sana iade ediyorum

Kuran'ı biz değiştirmiyoruz hocam,secde etmek Kuran'ı Kerim'de var mı var, arkadaşın attığı Mısır tabletinde secde ediyor mu ediyor, daha ne yapalım,biz burada bilimsel kanıtlar, doğru bilgiler sunuyoruz ama siz dediğim gibi reddediyorsunuz. Biz size Müslüman olun demiyoruz sadece dinimizi rahat bırakın bu kadar basit, Evrim Ağacı mesela hiçbir dine inanmıyor ama tutup da "Ya bunların dinine saldırayım" falan demiyor. Neyse yazacaklarım bu kadar, umarım biz Müslümanları anlarsınız.
Bana hocam demeyin, Hacı Hoca konuyu açan adamdır.

Kuranda yazılan başka bir olaydır, çene secdesiyle alakası yok bir kere. Kuranın okunduğu zaman yüzüstü secdeye gidersiniz gibi anlamı var.

Bulunan taş tabletteki resimde adamın neye secde ettiği belli değil, Firavun mu?
Mısır tanrısı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O gün göreceğiz kime ne olacak ben sabrediyorum ve sabredenlerden olacağım
De Ki ALLAH bana yeter.

günahkar bir insanım hatalarım defterler dolusudur ama asla sahte bir müslüman olmam olmadım olmayacağım bu iğrenç sözünü sana iade ediyorum
İadeyi kabul edemeyiz, artık çok fazla kullanmışsınız sahte müslümanlığı.

Bana hocam demeyin, Hacı Hoca konuyu açan adamdır.

Kuranda yazılan başka bir olaydır, çene secdesiyle alakası yok bir kere. Kuranın okunduğu zaman yüzüstü secdeye gidersiniz gibi anlamı var.

Bulunan taş tabletteki resimde adamın neye secde ettiği belli değil, Firavun mu?
Mısır tanrısı mı
Size laf anlatmayacağım anlaşılan neyse ben gideyim sizi rahat bırakayım o zaman.

Velleżîne keżżebû bi-âyâtinâ summun vebukmun fî-zzulumât(i)(k) men yeşe-i(A)llâhu yudlilhu vemen yeşe/ yec’alhu ‘alâ sirâtin mustekîm(in)
Sesli oku belki sana iyi bir etkisi dokunur.

Size laf anlatmayacağım anlaşılan neyse ben gideyim sizi rahat bırakayım o zaman.
Bana değil sahtekarlık yapanlara laf anlat sen. Gözün görerek Kuranı evirip çevirenlere laf anlatamıyorsunda benim mi üzerime saldırıyorsunuz?

Ben herhangi bir dine inanmıyor olabilirim ama siz kendi dininizle cambazlık yapıyorsunuz.

Sesli oku belki sana iyi bir etkisi dokunur.

Bana değil sahtekarlık yapanlara laf anlat sen. Gözün görerek Kuranı evirip çevirenlere laf anlatamıyorsunda benim mi üzerime saldırıyorsunuz?

Ben herhangi bir dine inanmıyor olabilirim ama siz kendi dininizle cambazlık yapıyorsunuz.
onca kitap okumuş ama boş yaşamışsın

burada kanıtlanan tarihte çene secdesi diye bir şey var ve okuma yazmayan bir insan bunu yazamayacağına göre bir hakikattir.(konu mısırlıların secdesi değil bu sadece kanıt tarihte olduğunun kanıtı)

ben sana ayetin bu mısır taşlarını gösterdiğini mi söyledim BU TARİHTE OLDUĞUNUN KANITIDIR

ister ağla ister sızla ALLAH dilediğini daha çok saptırır sana cevap bile vermeye değmez

10000 bin yıl önce belki böyle secde ettiler ALLAH a hadi çürüt asla başaramayacaksın

Velleżîne keżżebû bi-âyâtinâ summun vebukmun fî-zzulumât(i)(k) men yeşe-i(A)llâhu yudlilhu vemen yeşe/ yec’alhu ‘alâ sirâtin mustekîm(in)

Son düzenleme:
onca kitap okumuş ama boş yaşamışsın

burada kanıtlanan tarihte çene secdesi diye bir şey var ve okuma yazmayan bir insan bunu yazamayacağına göre bir hakikattir.(konu mısırlıların secdesi değil bu sadece kanıt tarihte olduğunun kanıtı)

ben sana ayetin bu mısır taşlarını gösterdiğini mi söyledim BU TARİHTE OLDUĞUNUN KANITIDIR

ister ağla ister sızla ALLAH dilediğini daha çok saptırır sana cevap bile vermeye değmez

10000 bin yıl önce belki böyle secde ettiler ALLAH a hadi çürüt veya ağla kaybol git bu gönderiden
10000 bin yıl önce Putlara felan secde ediyorlardı iyi sallıyorsun.

Ayrıca tarihte ne yaptıkları umurumda değil.
Resimlerle felan kanıtlanabiliyorsun çenelerini yere yapıştırdıklarını secdeye gittiklerini.
Ama Kuranda ayet farklı bir meal ve anlam içeriyor.

Ne kadar evirip çevirebiliyorsan elinden geleni yap.

10000 bin yıl önce Putlara felan secde ediyorlardı iyi sallıyorsun.

Ayrıca tarihte ne yaptıkları umurumda değil.
Resimlerle felan kanıtlanabiliyorsun çenelerini yere yapıştırdıklarını secdeye gittiklerini.
Ama Kuranda ayet farklı bir meal ve anlam içeriyor.

Ne kadar evirip çevirebiliyorsan elinden geleni yap.
yalnız var ya en az 3 insanda dedi dostum sende çok büyük yara var senin problemin daha derin kıvranma artık ne kanıt sunabiliyorsun nede başka bir şey

yalnız var ya en az 3 insanda dedi dostum sende çok büyük yara var senin problemin daha derin kıvranma artık ne kanıt sunabiliyorsun nede başka bir şey
Çevirinin yanlış olduğunu ve yanlış noktaya parmak bastığını söylüyorum. Daha ne?

Böyle müslüman olmaz olsun hahahashs

Kuran mucizeleri evet eyvallah anladık ama bu kadar konu açmaya gerek var mı bir konu altın da toplasan daha iyi degilmi tek Türkçe Yaz tek bir güvenilir kaynak birak fazlasıyla yeterli

Kuran mucizeleri evet eyvallah anladık ama bu kadar konu açmaya gerek var mı bir konu altın da toplasan daha iyi degilmi tek Türkçe Yaz tek bir güvenilir kaynak birak fazlasıyla yeterli
Sadece kendisi haklı maalesef. Ben sadece bu konulardan şikayet ediyorum görüntü kirliliği oluşuyor yoksa konuşsun

Geri