pyongyang
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Kalitesi fiyatının çok üstünde bir bottur. İhtiyacı olanlar değerlendirsin.
kral siz hangi Türkiyede yaşıyonuz da bu botu beğenmiyonuz?Her kış paylaşılan mistik dandik bot
boşver illaki bir aykırılık durumunda olmaları lazım reaksiyon almak için. Bak hemen almış emojilerinikral siz hangi Türkiyede yaşıyonuz da bu botu beğenmiyonuz?
Hep böyle hocam bu çok takmayınboşver illaki bir aykırılık durumunda olmaları lazım reaksiyon almak için. Bak hemen almış emojilerini![]()
tıpı rengı bayıldım muhtesemKalitesi fiyatının çok üstünde bir bottur. İhtiyacı olanlar değerlendirsin.
kral siz hangi Türkiyede yaşıyonuz da bu botu beğenmiyonuz?
boşver illaki bir aykırılık durumunda olmaları lazım reaksiyon almak için. Bak hemen almış emojilerini![]()
Hep böyle hocam bu çok takmayın![]()
boşver illaki bir aykırılık durumunda olmaları lazım reaksiyon almak için. Bak hemen almış emojilerini![]()
yüzlerce yorum içerisinden tek bir yorumun ssini buraya atmanız sizi haklı çıkarmıyor iyi olduğuna dairde bir sürü yorum var. Ayrıca 550tl ye satılan bir bottan 5500tl lik beklentiye girmemeniz lazım. Ben kullanmıyorum ürünü ama 550tl ye kaliteli olmasınıda beklemiyordur herhalde alanlar
- ardakorkmaz06
- Cevaplar: 44
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Reklamlı linkten 5 kuruş kazanacam diye 5 tane hesap açmışsın helal sana
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kavga edecek vaktim yok ben ürünü bildiğimi iddia etmedim sadece genel bir mesaj attım ,haklı bir mesajdı.@Overrate senin aksine insanlar kötü ürün olunca anlıyor.
Bir mal ucuz diye alınır olmuyor. Dandik mal alacak kadar zengin değilim. Parasını çöpe atmak istemeyen almasın.
Kim, ben mi 3 hesap açmışım
- ardakorkmaz06
- Cevaplar: 44
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Reklamlı linkten 5 kuruş kazanacam diye 5 tane hesap açmışsın helal sana
Alıntıyı görüntüle
@Overrate senin aksine insanlar kötü ürün olunca anlıyor.
Bir mal ucuz diye alınır olmuyor. Dandik mal alacak kadar zengin değilim. Parasını çöpe atmak istemeyen almasın.
Kupon kodu varmı hocamKuponla 400 TL'ye geldi, 3 taksit vade farksız seçeneğiyle çektim bir tane en kötü keser terlik yaparız dmgdsgm