17.500₺ Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC aldım, iyi mi?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183

Sıfır kapalı kutu fatura kayıpmış kargo dahil bana 17.500₺'e mal oldu. Sizce iyi bir fiyata alabilmiş miyim?..

Hayırlı olsun da nereden aldınız acaba o fiyata?Sahibinden de 0 kapalı ürün diye satılan satıcılardan değil inşallah

Hayırlı olsun da nereden aldınız acaba o fiyata?Sahibinden de 0 kapalı ürün diye satılan satıcılardan değil inşallah
Sahibinden de satılan üründü hocam, niye ki?

İlanı satın aldığım için kaldırdı.

IBAN ile gönderdim ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Hocam nası güvendiniz. Kurumsal olsa bile ben güvenemiyorum dolandırıcı çok fazla var

Açıklamaya yazdınız mıbir şey?Birde elden aldınzı değil mi
yazdım yazdım hatta ses kaydı ve mesaj kaydıda aldım. Yarın kargoya verecek elden almayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben birinden aldım vallahi b580 Intel havale ettim açıklama istedi ve risk giriyoruz hep 😂
emek olmadan yemek olmaz hocam 😅

Hocam nası güvendiniz. Kurumsal olsa bile ben güvenemiyorum dolandırıcı çok fazla var
Her şeyin kaydını alın hocam açıklamaya aldığınız ürünü falan yazın bir sorun çıkmıyor. En azından ben şuana kadar denk gelmedim diyelim :D

yazdım yazdım hatta ses kaydı ve mesaj kaydıda aldım
kiralanmış iban kullanıyorlar. O paranın %20sini sinyalcilere veriyor kalanını kripto ile çekiyorlar :)
Yani scamlendiysen geçmiş olsun 2-3 yıl alamazsın paranı hele gönderdiğin iban birçok farklı para transferi yaptıysa ugraş dur. Tek işlem ise onu ödeyip mahkemeden indirim talep eder ama tutar 200-300kdan fazla ise ödemiyorlar.

Ben 1.5 yıldır ugraşıyorum 60kyı ödetemedim bi adama. 65 yaşında banka hesabı çalınmış paramı ödemiyor mahkeme 2.celpe geçti.

yazdım yazdım hatta ses kaydı ve mesaj kaydıda aldım. Yarın kargoya verecek elden almayacağım.

emek olmadan yemek olmaz hocam 😅

Her şeyin kaydını alın hocam açıklamaya aldığınız ürünü falan yazın bir sorun çıkmıyor. En azından ben şuana kadar denk gelmedim diyelim :D
Hocam babamın dili yandı 1 sene önce 10bin ibandan dolandırıldı savcılığa verdi fln ama Iban kiralıkmış para gitti bende aynı şey yaşasam adam kalpten gider heralde 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri