Çözüldü✓ RX 6600 %100 Kullanmıyor

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,045
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere rx 6600 kullanıyorum fakat mesela az önce APEX LEGENDS oynuyordumGrafikler hepsi en yüksek ultra da ama kartın kendini oyunda hiç %100 kullandığını görmedim neden oluyor bu lütfen yardım edin

İŞLEMCİ İ3 12100F

Not: amd nin en son ki driverında sorun olduğu için hiç bir teknolojisini kullanamıyordum biraz eski olan driveri kurdum

darboğaz yapıyor olabilir işlemci %kaç kullanılıyor? benzer sorunu farklı oyunlarda yaşıyor musunuz ?ayrıca aynı kartı bende kullanıyorum son sürüm driver ile bi sorun yaşamadım şu ana kadarda

darboğaz yapıyor olabilir işlemci %kaç kullanılıyor? benzer sorunu farklı oyunlarda yaşıyor musunuz ?ayrıca aynı kartı bende kullanıyorum son sürüm driver ile bi sorun yaşamadım şu ana kadarda
Son sürüm driveri kurduğum hiç birşeyi açamıyordum hatta AMD adrenelin yüklenmiyordu işlemci kullanımı da ekran kartından düşük darboğaz olmuyor

Son sürüm driveri kurduğum hiç birşeyi açamıyordum hatta AMD adrenelin yüklenmiyordu işlemci kullanımı da ekran kartından düşük darboğaz olmuyor
hocam siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman indirirken büyük ihtimal çünkü yazılımda herhangi bir sorun yok. bence önce o sorunu nasıl çözeceğinizi bulun onunla alakalı da olabilir çünkü

hocam siz birşeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman indirirken büyük ihtimal çünkü yazılımda herhangi bir sorun yok. bence önce o sorunu nasıl çözeceğinizi bulun onunla alakalı da olabilir çünkü
hocam bakın az önce driveri kendi programından güncelledim şuan adranelin edition programı açılmıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-12 022923.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-12 022923.webp
    94.4 KB · Hit: 7
  • Ekran görüntüsü 2026-01-12 022933.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-12 022933.webp
    25 KB · Hit: 7
İşlemciniz nedir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular