Yardım Termal ile ilgili bir şeyde karar kılamıyorum.

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
779
Termal macunu yenileyelim dedim en iyisini bulamadım, belirli bir skor tablosu yok daha araştırırken termal macun olabilen termal peder de varmış onu da araştırdım bir şey bulamadım. Ayrıca vram üstüne konulan termal padlere de bakayım dedim hem onun en iyisini bulamadım hem de kalınlığı ne kadar onu da bilmiyorum.

Termal macunu yenileyelim dedim en iyisini bulamadım, belirli bir skor tablosu yok daha araştırırken termal macun olabilen termal peder de varmış onu da araştırdım bir şey bulamadım. Ayrıca vram üstüne konulan termal padlere de bakayım dedim hem onun en iyisini bulamadım hem de kalınlığı ne kadar onu da bilmiyorum.
boş yere kafa yormayın, masaüstüyse mx4 veya mx6 alın, laptop ise o termal macun olabilen padlerden alın ptm olan en iyisi şu an bildiğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vram üzerinde de mi onu süreceğim.

Termal pad olabilen termal macunlarda var ayrıca.
vram üstüne termal pad alın macun olmayan kalınlığı orijinalin neyse ona yakın olsun veya aynı

boş yere kafa yormayın, masaüstüyse mx4 veya mx6 alın, laptop ise o termal macun olabilen padlerden alın ptm olan en iyisi şu an bildiğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vram üstüne termal pad alın macun olmayan kalınlığı orijinalin neyse ona yakın olsun veya aynı
Laptop ama en iyisi hangisi.

0.5 mm ile 1 mm farkını nasıl hissedeceğim ve eğer tamamen sıkışmış ise.

Tamam ama nereden alacağım ve vram kalınlığını nasıl ölçerim.
ptm7950 buradan alabilirsiniz ama yurt dışı alışverişi olduğu için vergi çıkacaktır ve 6 şubatta maalesef gümrük muafiyeti kalktığı için absürd rakamlarla karşılaşabilirsiniz geç gelirse. Türkiyede satan bulamadım o yüzden bence ya Thermalright PAD modelini araştırın iyiyse kullanabilirsiniz benim bilgim yok yorum yapamam o yüzden ya da direkt düz mx4 kullanın. Ben olsam mx4 kullanırdım ama pad kullanacaksanızda thermalrightı araştırın ptm e girmeyin bence çok.

pad kalınlığını vram için cetvelle ölçün bence varsa, aşağı yukarı bir bilgi verir gibi.

Geri