Kargodan gelen haber ile iade etmelimiyim?

İncehesap bu hacı alınacak bela değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün açılmış diye saçma muhabbet yaparlar başın ağrır dostum bırak anlık heyecan ve hevesle açıpta sonra şu saçma firma ile münakaşaya girme kargoya de direkt iade etsinler
Teslim almadığın sürece sorun yok direkt iade et onlar kedileri açsın baksın üstüne kalır amazon olsa aç bak derim gerek yok incehesapta çakal firma
müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım az önce ve direkt ürünü teslim almadığınızı söyleyin kargo firmasına sonrasında ürün bize geldiğinde neden almadığınızı sorup yeni ürün çıkışı yapacağız dedi temsilci

müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım az önce ve direkt ürünü teslim almadığınızı söyleyin kargo firmasına sonrasında ürün bize geldiğinde neden almadığınızı sorup yeni ürün çıkışı yapacağız dedi temsilci
tamma en iyisi bu arada suprim x satılık mı

İstersen fiyat farkı ve ödeme avantajı diğer yerlerle aynıysa mesela amazon oradan ürünü sipariş et ücret iadesi alıp

İstersen fiyat farkı ve ödeme avantajı diğer yerlerle aynıysa mesela amazon oradan ürünü sipariş et ücret iadesi alıp
hocam amazonda incehesap aynı ürünü 7-8k pahalıya satıyordu en ucuz orda bulmuştum ama teklrardan bir bakayım diyecem ama yarına zam gelmesinden korkuyorum malum durumlar

hocam amazonda incehesap aynı ürünü 7-8k pahalıya satıyordu en ucuz orda bulmuştum ama teklrardan bir bakayım diyecem ama yarına zam gelmesinden korkuyorum malum durumlar
Evet olabilir ne almıştınız ürün olarak marka model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri