❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ İ7-13650HX 24GB RAM 512GB SSD RTX5060 Laptop 🔥53.199₺ (9 Taksit)

Ustam cahil kalmaya gerek yok internet elinin altında Allah için git araştır beni yorma 😂 bir bildiğimiz varki söylüyoruz lenovonun her türlü laptobunu kullandık bu modelde öyle bir sorun yok .
Yok bulamadım bu modeli. Az bir yorulun. Konu açıyorsunuz ama laptop hakkında bir bilgi olmamasına rağmen kefil oluyorsunuz.
Anakart yanma sorunu olan modeller 15***9 serisi LOQ modelleri güncel serilerde yok.
Ben de onu diyorum. Bunu Lenovo kabul etti de mi söyledi yoksa siz henüz bir sorun olduğunu söyleyen olmadığı için "düzeltilmiştir ya" mı diyorsunuz?

Yok bulamadım bu modeli. Az bir yorulun. Konu açıyorsunuz ama laptop hakkında bir bilgi olmamasına rağmen kefil oluyorsunuz.

Ben de onu diyorum. Bunu Lenovo kabul etti de mi söyledi yoksa siz henüz bir sorun olduğunu söyleyen olmadığı için "düzeltilmiştir ya" mı diyorsunuz?
Kardeşim senin alacağın laptobu ben araştıramam. İnsanların sözüne itimat etmiyorsan girersin tek tek araştırırsın mantığına yatarsa alırsın yatmazsa almazsaın ben burda indirime giren bir ürün paylaşmışım. Ürün tanıtımı vs yapmıyorum. Ürünü incelemek senin vazifen. Piyasada fiyatıyla rakipsiz beni ilgilendiren konu bu araştırmak sana düşer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca düzeltmiştir ya demedim . Düzeltti dedim . Konuyu çarptırmayın 😂

Lenovo LOQ hiç bi şekilde almam. LOQ modelinin karizma fena çizildi. Şunda bunda yok diye bir garanti olamaz, 3-5 yıl sonra dönüp aynı şey yaşanabilir. 10 liraya ciklet almıyoruz sonuçta, güven bir kere kayboldu mu bidaha zor gelir. Bu adamlar zamanında koca seriyi sıkıntılı üretip kullanıcılarını mağdur ettiler mi, evet. Benim için üstü çizildi. HP Victus da aynı. Hala şişkin fiyatları basıyorlar, az ötede oynasınlar.

Lenovo LOQ hiç bi şekilde almam. LOQ modelinin karizma fena çizildi. Şunda bunda yok diye bir garanti olamaz, 3-5 yıl sonra dönüp aynı şey yaşanabilir. 10 liraya ciklet almıyoruz sonuçta, güven bir kere kayboldu mu bidaha zor gelir. Bu adamlar zamanında serileri komple sıkıntılı üretip kullanıcılarını mağdur ettiler mi, evet. Benim için üstü çizildi.
Piyasada kaç tane sıfır sorunsuz marka var ?
Msi da , asus da dahi sorunlar var . 65w gpulu laptop satmak bile bir sorun bence benim gözümde insan aldatmaca örneğin cyborg modelleri

Neyse düşüncelerinize saygı duyuyorum. Sizin tercihiniz hocam.

Piyasada kaç tane sıfır sorunsuz model var ?
Msi da , asus da dahi sorunlar var . 65w gpulu laptop satmak bile bir sorun bence benim gözümde insan aldatmaca örneğin cyborg modelleri
Onlar başka çıkışı donanımsal arızalı olan LOQ ve Victus modeller başka. Bunlar baştan aşağı üretimi kusur, farklı kategoriler.

Ayrıca düzeltmiştir ya demedim . Düzeltti dedim . Konuyu çarptırmayın 😂
Bu varsayım işte🙃. Açıklama yok bir şey yok. Kendi kafanıza göre bir şey söylüyorsunuz.
Kardeşim senin alacağın laptobu ben araştıramam
Bu kadar şey söyleyip şöyle iyi böyle iyi. Bir sorun yok vs. diyorsanız bunun kaynağını atmalısınız. Resmen kefil oldunuz ama bir kaynak yok.

Onlar başka çıkışı donanımsal arızalı olan LOQ ve Victus modeller başka. Bunlar baştan aşağı üretimi kusur, farklı kategoriler.
Msi

Asus

Tek tek saymama gerek yok buralara bir göz atın marka fanboyluğu yapmaya gerek yok.

Her markanın arızası sorunu kroniği olabiliyor. Ürünleri model model değerlendirmek gerekir. Marka bazlı değerlendirmek fikrimce yanlıştır.

Bu varsayım işte🙃. Açıklama yok bir şey yok. Kendi kafanıza göre bir şey söylüyorsunuz.

Bu kadar şey söyleyip şöyle iyi böyle iyi. Bir sorun yok vs. diyorsanız bunun kaynağını atmalısınız. Resmen kefil oldunuz ama bir kaynak yok.

Gemini Yapay Zeka Alıntısı;

Lenovo LOQ serisinin 15IRX10 kasası, 2025 yılında piyasaya sürülen ve bir önceki yılın (15IRX9) kronikleşen anakart sorunlarını gidermek üzere tasarlanmış yeni nesil modeldir.

Bu kasa ile ilgili güncel durum ve iyileştirmeler şunlardır:

1. Donanım ve Tasarım İyileştirmeleri

15IRX10 modelleri, önceki nesildeki anakart yanma risklerini minimize etmek için birkaç temel değişiklikle geldi:

• Hyperchamber Cooling: Bu modelde kullanılan yeni soğutma teknolojisi, sıcak havayı cihazın arkasından daha verimli tahliye ederken anakart üzerindeki kritik bileşenlerin (VRM ve işlemci çevresi) daha serin kalmasını sağlar.

• RTX 50 Serisi Desteği: 15IRX10 modelleri genellikle NVIDIA’nın yeni nesil RTX 50 serisi ekran kartlarıyla eşleşir. Bu kartların güç yönetimi, anakart mimarisinin en baştan bu yeni standartlara göre revize edildiğini gösterir.

• Güç Dağıtımı (Power Delivery): 2024 (IRX9) modellerinde yaşanan ani voltaj dalgalanmalarına karşı, 15IRX10 serisinde voltaj düzenleyici modüllerin (VRM) daha dayanıklı hale getirildiği belirtilmektedir.

loq güncel serileri kullanmış biri olarak tavsiye ederim malzeme ve ekran kalitesi fiyat aralığında en iyi olabilir.

uygulamanın ismi cammomille Güzel bir uygulama buldum, Türkçesi 'Papatya Çayı'. Lenovo'nun bu modeli, soğutma konusunda gerçekten on numara beş yıldız. Ben şu an kullanıyorum. Ancak en büyük handikapı ekranı. Ekranının sunduğu görsel kalite gerçekten çok güzel olsa da, 144 Hertz olarak belirtilen bir ekranın 25 milisaniye tepki süresi sunması inanılmaz derecede saçma bir durum. Yani, düşünsenize, 60 FPS oyun oynarken bile ghosting efekti ortaya çıkabilir. Ama laptopun kalitesine söyleyecek sözüm yok. Bence bugüne kadar gördüğüm en sessiz laptoplardan birisi; işlemcisini şu an 30 derecede çalıştırıyorum.

uygulamanın ismi cammomille Güzel bir uygulama buldum, Türkçesi 'Papatya Çayı'. Lenovo'nun bu modeli, soğutma konusunda gerçekten on numara beş yıldız. Ben şu an kullanıyorum. Ancak en büyük handikapı ekranı. Ekranının sunduğu görsel kalite gerçekten çok güzel olsa da, 144 Hertz olarak belirtilen bir ekranın 25 milisaniye tepki süresi sunması inanılmaz derecede saçma bir durum. Yani, düşünsenize, 60 FPS oyun oynarken bile ghosting efekti ortaya çıkabilir. Ama laptopun kalitesine söyleyecek sözüm yok. Bence bugüne kadar gördüğüm en sessiz laptoplardan birisi; işlemcisini şu an 30 derecede çalıştırıyorum.
Senin bahsettğin (Tr+Tf) 25ms Laptop ‘un (GtG) 5ms

Ama katılıyorum. Ms değeri yüksek onun dışında bir eksisi yok. Bu laptopların kaderi maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri