Altyapın nedir?Arkadaşlar Wi-Fi 7 veya Wi-Fi 6 modem tavsiyesi rica ediyorum kendi kendini otomatik güncelleyen arayüzünden hiç uğraşmadan direk güncelleme seçeneği bulunan yazılım güncellemesi tavsiyeleriniz için teşekkürler
Modem arıyorum kinetik markası birkaç sene önce Türkiye’ye girdi bazı inceleme videolarını görmüştüm fakat TP link gibi daha köklü markalar daha fazla güven veriyor Wi-Fi’ı yedi en son Teknoloji ama evdeki cihazlar Wi-Fi’ı altı Wi-Fi beş bilmiyorum en fiyat performans ürünü arıyorum altyapı VDSL 100 Mb TurkNet‘tenAltyapın nedir?
Modem mi router mı lazım?
Keenetic markası kesinlikle üzmez
Keenetic kullansaydın fikrin değişirdi emin ol.TP link gibi daha köklü markalar daha fazla güven veriyor
Bir tane en alt segmentte yer alan Vodafone’un verdiği ZTE 2.4 bir modemin mevcut sanırım Roterların fiyatı daha uygun modemlere göre bu modemin yanına yeni nesil bir router alsam bir kayıp yaşar mıyım Router fiyatları daha uygun olduğu için düşünüyorum şu durumu da pek sevmiyorum hem modem hem router ikisi yanı yanına duracak ve kalabalık olacakKeenetic kullansaydın fikrin değişirdi emin ol.
Keenetic yanlış bilmiyorsam 7-8 senedir Türkiye pazarında. Kurucusu Zyxel markasının Türkiye Genel Müdürüydü.
Extra Dsl, Hero Dsl ve şu anda da iki adet Hopper router ile mesh sistemim var. (1000 Mbit fiber için)
Asus,Tplink gibi markaları kullanan birisi olarak söylüyorum, Keeneticin menüsü çok güzel, yazılım desteği çok çok iyi. Özelliklerini ister kendi sayfasından ister videolardan bakabilirsin. Kullanıcı yorumlarını da bak istersen.
100 tane Keenetic kullanıcısının beğenmedim diyebilecek kişi sayısı ya 1 ya 2 dir.
Herhangi bir sorun yaşadığında anında ulaşabildiğin bir müşteri desteği mevcut.
Adsl, Vdsl gibi hatlarda SNR Margin ayarını manuel olarak yapmana izin veren nadir markalardandır. Bir de Asus modemlerde vardı. Hala var mı bilmiyorum.
Fiyat/performans mıdır tartışılır,fiyatları biraz pahalı gelebilir ama ben sonuna kadar hak ettiğini düşünenlerdenim.
Router ları genişletici olarak kullanabilirsin VDSL için giriş olmadığı için.Bir tane en alt segmentte yer alan Vodafone’un verdiği ZTE 2.4 bir modemin mevcut sanırım Roterların fiyatı daha uygun modemlere göre bu modemin yanına yeni nesil bir router alsam bir kayıp yaşar mıyım Router fiyatları daha uygun olduğu için düşünüyorum şu durumu da pek sevmiyorum hem modem hem router ikisi yanı yanına duracak ve kalabalık olacak