🔥İndirim Dark Kablosuz Ağ Adaptörü | 56,92 TL

Buna yakın olduğuna inandığım şu ürünü almıştım. Kullanama amacım da bilgisayar internetini erişim noktası ile odaya dağıtmaktı ve berbat çalışıyor. Önceden dizüstü kullanırken bunu yapardım, çünkü odama modemden gelen Wifi çekim gücü çok kısıtlı. Dizüstünde bayağı iş yapardı da bu adaptör kötü oldu.

Eski bir ürüne gelen zamın payını kupon diye atmışlar. Onunla ₺133 almıştım, yine de pişman etti. Fiyatı da ₺233, ₺300 küsüre çıkmış.

2026-01-12_22-02.webp

Bir de Wifi 6 falan yalan, bunu TP-Link ve bu firma da yapıyormuş. Kısaca uzaktaki bir modeme bağlanma için düşünüyorsanız düşünmeyin boşa harcama olur bu tarz şeyler.

Yani kablosuz bağlanmak için en kötü şu tarz bir ürün alınmalı. Wifi-6 bu kadar kablosuz cihaz arasında kesinlikle şart.

bluetooth aparatı var mı bu şekilde? PS5 kolu bağlamak istiyorum pc
Bende bu var, işini gayet iyi yapıyor. Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlamak için kullanıyorum.

4 tane aldım iş görür ileride elbet

işe yaramaz bence ofis için falan bellki ama kanser eder
Bunlardan bende bir tane var biraz daha iyisi denebilir Wifi 5 450Mbps destekli bir şey, sürekli kullanımda asla önermem hiç iyi değil ama laptoplarda format atınca falan bazen Wifi kartını görmüyor USB den bunu takınca hemen bağlanıyor veya bir masaüstü sistemi denemek istiyorum ethernet olmuyor bunu takıp deniyorum sürücü falan kurulacaksa kuruyorum işim bitiyor.

Buna yakın olduğuna inandığım şu ürünü almıştım. Kullanama amacım da bilgisayar internetini erişim noktası ile odaya dağıtmaktı ve berbat çalışıyor. Önceden dizüstü kullanırken bunu yapardım, çünkü odama modemden gelen Wifi çekim gücü çok kısıtlı. Dizüstünde bayağı iş yapardı da bu adaptör kötü oldu.

Eski bir ürüne gelen zamın payını kupon diye atmışlar. Onunla ₺133 almıştım, yine de pişman etti. Fiyatı da ₺233, ₺300 küsüre çıkmış.

Alıntıyı görüntüle

Bir de Wifi 6 falan yalan, bunu TP-Link ve bu firma da yapıyormuş. Kısaca uzaktaki bir modeme bağlanma için düşünüyorsanız düşünmeyin boşa harcama olur bu tarz şeyler.

Yani kablosuz bağlanmak için en kötü şu tarz bir ürün alınmalı. Wifi-6 bu kadar kablosuz cihaz arasında kesinlikle şart.
böyle bisey alman lazım senin sinyal zor geliyorsa,
bu usb adaptör daha cok aynı yerdesin ama kablodan kurtarmak istiyorsan ...

1768309855272.webp

Son düzenleme:
böyle bisey alman lazım senin sinyal zor geliyorsa,
bu usb adaptör daha cok aynı yerdesin ama kablodan kurtarmak istiyorsan ...
Ben bilgisayarın ağından, bilgisayarın olduğu odaya ağı paylaşıyorum. Yani dibimdeki kasadan çekiyorum, USB alıcının bu kadar kötü olmaması lazım. Modem'den antenle internet çekmiyorum yani.

2024 kasım ayında 109 liraya almıştım fiyatı çok uygun

driversız direk tanıyıp bağlanıyor mıu =? 2 tane alıcım var ikiside sorunsuz driversiz kullanılıyor
Tanıyor ama -varsa- cd yada netten driver indirip kurmak herzaman daha iyidir.

Geri