7500Tl ye ddr5 ramler satılır mı sizce?

5600 MHz Cl 46 için ederi 6k bana göre daha da verilmez zaten 1k daha koyarsın cl30 versiyonunu bulursun sizin ram'in değerleri nedir hocam arkasında yazması lazım ram'in
Bu yazdığınız gibi 5600 cl46 daha sıfır 2 yıl garantisi var bu resimdekilerin.

Sistem ile beraber aldıysanız bir şey diyemem özelleştirme kısmında belki daha iyi seçenekler olabilirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa kesersek hocam 7.5 zor gibi satılması 6 civarına koyarsanız alıcı çıkar belki

cl46 değer baya yüksek.

ben daha dün 12bintlye corsair vengance 16gb white rgb aldım z790D ankakartla bundle olarak garantili ürünleri, bence araştırırsan daha düzgün ram alabilirsin cl46 çok yüksek değer

cl46 değer baya yüksek.

ben daha dün 12bintlye corsair vengance 16gb white rgb aldım z790D ankakartla bundle olarak garantili ürünleri, bence araştırırsan daha düzgün ram alabilirsin cl46 çok yüksek değer
Arkadaş almış zaten satmak için soruyor kaça gider gibi

cl46 değer baya yüksek.

İkinci elde mi aldın dostum

İkinci elde mi aldın dostum
2.elden aldım z790d gigabayte ve 8gb beyaz vengance RGB 36cl 16gb ram 11500tl ye aldım anakart 4 aylıktı ram de 1 yıl garantiliydi dual kittden çıkmış birini satınca diğeri kalmış o şekil bundle yapıp satan birinden aldıydım uygun olduğunu düşünüp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,894
Üyeler
187,583
Son üye
viensoft
Geri