17.500₺ Gigabyte Radeon RX 7900 GRE Gaming OC aldım, iyi mi?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188

Sıfır kapalı kutu fatura kayıpmış kargo dahil bana 17.500₺'e mal oldu. Sizce iyi bir fiyata alabilmiş miyim?..

o kadar dava dosyası varki çete gibi işlem görmesse 1.kattan 2.kata cıkması 1 seneden fazla sürüyor diyordu avukat arkadaş umarım dolandırılmamıssındır

kiralanmış iban kullanıyorlar. O paranın %20sini sinyalcilere veriyor kalanını kripto ile çekiyorlar :)
Yani scamlendiysen geçmiş olsun 2-3 yıl alamazsın paranı hele gönderdiğin iban birçok farklı para transferi yaptıysa ugraş dur. Tek işlem ise onu ödeyip mahkemeden indirim talep eder ama tutar 200-300kdan fazla ise ödemiyorlar.

Ben 1.5 yıldır ugraşıyorum 60kyı ödetemedim bi adama. 65 yaşında banka hesabı çalınmış paramı ödemiyor mahkeme 2.celpe geçti.
Hocam babamın dili yandı 1 sene önce 10bin ibandan dolandırıldı savcılığa verdi fln ama Iban kiralıkmış para gitti bende aynı şey yaşasam adam kalpten gider heralde 😀
Gönderdiğim iban adı ve sahibinden hesap adı aynıydı ve sahibinden hesabı 2014'de açılmış. Kaldı ki şuana kadar havale ile bir çok bilgisayar bileşeni aldım başıma bir şey gelmedi çok şükür. İnşallah bu seferde olumsuz bir şey olmaz.

o kadar dava dosyası varki çete gibi işlem görmesse 1.kattan 2.kata cıkması 1 seneden fazla sürüyor diyordu avukat arkadaş umarım dolandırılmamıssındır
kesinlikle öyle. Dava da şüpheliler kayıp ise 5 yıldan fazla sürüyor ve zaman aşımından şikayetçi oldugunuz kişi masum oluyor.
Bizim avukatımızda zaman aşımı olacak gibi duruyor dedi. Dosya da 2 kişi kayıp, kayıp olmayanda kiralatmış ibanı. Diğer 2kişi bulunmadan da mahkeme karar veremiyormuş... Şaka gibi

Sıfır kapalı kutu olup fatura nasıl kayıp oluyor hayrı alamet değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gönderdiğim iban adı ve sahibinden hesap adı aynıydı ve sahibinden hesabı 2014'de açılmış. Kaldı ki şuana kadar havale ile bir çok bilgisayar bileşeni aldım başıma bir şey gelmedi çok şükür. İnşallah bu seferde olumsuz bir şey olmaz.
Hocam sahibinden hesabı çalıp yapıyorlar kiralık iban hesabının ismi ile değiştirmesi 5 saniye falan.

Hayırlı olsun. Fiyat gayet iyi gibi. En uygun ikinci el fiyatı 19.000 TL'ye satılan bir kartın kargo ücretiyle 17.500 TL'ye alınmış olması başarılı bir girişim gibi gözüküyor. Umarım kartın sıcaklık değerleri iyi olarak, bobin sesi ve arızası olmadan gelir. Umarım kart da gelir.

hayırlı olsun inşallah sıkıntılı bir durumla karşılaşmazsın. İbandan para atıp ürünü beklemek çok büyük risk.

Gülücük emojisi atan arkadaşlar atmaya devam edebilirler 🤣

Ekler

• 29820.webp
    29820.webp
    647 KB · Hit: 73
  • 29821.webp
    29821.webp
    238.7 KB · Hit: 73
  • 29822.webp
    29822.webp
    1,023.7 KB · Hit: 72
  • 29823.webp
    29823.webp
    1.2 MB · Hit: 71
  • 29824.webp
    29824.webp
    470.1 KB · Hit: 69
  • 29825.webp
    29825.webp
    384.2 KB · Hit: 73
Farklı olayların önüne geçmek için özellikle sarı sitelerin,2.el alım-satım yapılan sitelerin satılan ürün alıcının eline geçtikten 3.gün sonra satış bedelinin satışı yapan kişinin hesabına geçmesi lazım.
Bu yöntem isteğe bağlı değil zorunlu olmalı.

Gülücük emojisi atan arkadaşlar atmaya devam edebilirler 🤣
valla gülmekte haklılar millet dolandırılıyor ucuz etin yahnisi yavan olur piyasada çakal çukal çok artık

Farklı olayların önüne geçmek için özellikle sarı sitelerin,2.el alım-satım yapılan sitelerin satılan ürün alıcının eline geçtikten 3.gün sonra satış bedelinin satışı yapan kişinin hesabına geçmesi lazım.
Param güvende ile almadım hocam ama evet dediğiniz olmalı

tamam zaten 2 gün veriyor ama bu sefer satıcı korunmuyor o ne olacak konuşmak kolay güvende ile ürününü hiç edince anlarsın birisi o işler öyle yürümüyor benim 10 20 tane güvende satışım oldu 2 kere yandık ama olsun 10 11 taneside 5 yıldız verdi kargolamam mükemmeldir iddia ederim normal satıcı firmalar ben kadar paketlemiyordur ürünlerini malda sağlam olunca sorun yok ama alıcı bir çakal çıktımı geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile almadım hocam ama evet dediğiniz olmalı
hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,472
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma