Vatandan hazır sistem aldım iyi mi?

Vatandan 52 bin TL’ye böyle bir sistem aldım nasıl?

• Intel Core i5 14400F soket 1700, 2.5GHz, 14. nesil, 20 MB önbellek, 10nm işlemci.
  • Fazeon F7 650W 80Plus Bronze mesh, 4×120mm ARGB fanlı ATX bilgisayar kasası.
  • ASUS Prime GeForce RTX 5060 OC 8 GB GDDR7, 128bit, DLSS 4 ekran kartı.
  • Kioxia Exceria Pro 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB/s okuma – 6400MB/s yazma.
  • ASUS Prime H610M-K ARGB 5600MHz DDR5, soket 1700, M.2, HDMI, VGA, mATX anakart.
  • XPG Lancer Blade siyah DDR5 5600MHz CL46, 16 GB (1×16 GB) Single RAM (2 tane)
Hocam bi de düz 5060 8GB , hiç kurtarırı yok sizin durumunuzun, geçmiş olsun ne diyeyim

Arkadaşlar Intel fanlığı felan yaptığım yok PC toplamakta fazla bir bilgim yok forumlara eskisi kadar bilgisayara bakmadığım için girmiyorum ama uzun zamandır almak istiyordum PC’lerin zamlanacağını duyduğum için şimdi alma kararı aldım . Sormadan almak benim hatam ama zaten kargoya verilmeden iptal ettim. vatandan alma sebebimde peşin fiyatına taksit yapıyor olması. Amd Intel mevzusu ise bilen bir arkadaşıma sormamdı .anakartta başka bir forumda aynı sistem önerildi fakat anakartın iyi olmadığını söyledi.ekran kartı ise hiç duymadığım bir markaydı ondan sordum Bende bu yüzden sordum.bende paramın boşa gitmemesi tarafındayım. Sadece gow ,tlou2 gibi oyunları bana rahat oynatacak PC istiyorum 🥲

Arkadaşlar Intel fanlığı felan yaptığım yok PC toplamakta fazla bir bilgim yok forumlara eskisi kadar bilgisayara bakmadığım için girmiyorum ama uzun zamandır almak istiyordum PC’lerin zamlanacağını duyduğum için şimdi alma kararı aldım . Sormadan almak benim hatam ama zaten kargoya verilmeden iptal ettim. vatandan alma sebebimde peşin fiyatına taksit yapıyor olması. Amd Intel mevzusu ise bilen bir arkadaşıma sormamdı .anakartta başka bir forumda aynı sistem önerildi fakat anakartın iyi olmadığını söyledi. Bende bu yüzden sordum.bende paramın boşa gitmemesi tarafındayım. Sadece gow ,tlou2 gibi oyunları bana rahat oynatacak PC istiyorum 🥲
genelde zaten o sözde bilen arkadaşlar yakıyor herkesi

Geri