- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 50000
ikinci el olabilir ne alacağımı tam bilmiyorum 3080ti li sistem 45k buldum 2.el ama karar veremiyorum nasıl bir sistem dizsem diye yardım ederseniz sevinirim
3080ti sisteme 45 isteyen net agır dolandrıcıdırikinci el olabilir ne alacağımı tam bilmiyorum 3080ti li sistem 45k buldum 2.el ama karar veremiyorum nasıl bir sistem dizsem diye yardım ederseniz sevinirim
hocam ankarada yaşıyorum tasarım önemli değil performansa bakıyorum oyun için almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar olur lol cs falan olurHocam Tam olarak nasıl bır sıstem arıyorsunuz oncelikle ? yani Sadece Oyun icin falan mi yoksa ekstra render,AI (local AI'dan bahsediyorum) veya farkli bir seyle isiniz var mi ?
Nerede yasiyorsunuz ? yani Istanbulsa cok daha kolay olur mesela
Ayrica Tasarimda sizin icin onemlimi yoksa performans daha mi onemli yani daha sik guzel gorunsun ama performansi biraz daha dusuk olsun diyormusunuz yoksa ben performans istiyorum mu diyorsuznuz ? (performansi daha dusuk derken performansli haline gore daha dusuk yoksa permormansi dusuk degil yani mesela 5070TI yerine 5070 gibi dusunun )
Nasıl bir şey önerirsiniz 2.el olarak3080ti sisteme 45 isteyen net agır dolandrıcıdır
ankarada yaşıyorsan kendin tek tek toplayacaksın 2.el direkt kasa satan adamlarla ugraşmayacaksınhocam ankarada yaşıyorum tasarım önemli değil performansa bakıyorum oyun için almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar olur lol cs falan olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bir şey önerirsiniz 2.el olarak
1 ay önce 4070 süper ddr5 beyaz kasa saattım 42 ye vardır illaki hocamhocam ankarada yaşıyorum tasarım önemli değil performansa bakıyorum oyun için almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar olur lol cs falan olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bir şey önerirsiniz 2.el olarak
yüz yüze mi sattınız ve buluyorum ama raminde ya da bir şeyinde sorunları oluyor teşekkür ederim1 ay önce 4070 süper ddr5 beyaz kasa saattım 42 ye vardır illaki hocam
Evet hocam yüz yüze sattım çok ucuza vermişim vallahi bende sonradan anladım sjdjskdmwoyüz yüze mi sattınız ve buluyorum ama raminde ya da bir şeyinde sorunları oluyor teşekkür ederim
o paraya 5060ti lı sıfır sistem alırsın reis ne yapıcan 2. el sistemi. 3080ti saçmalığından bahsetmiyorum bileikinci el olabilir ne alacağımı tam bilmiyorum 3080ti li sistem 45k buldum 2.el ama karar veremiyorum nasıl bir sistem dizsem diye yardım ederseniz sevinirim