🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

Rakip olamayacak kadar pahali next 65 inc 27 bine satildi bu 45 ten başlıyor
Tekrar o fiyatları göreceğini sanmıyorum. 55" next 26.500 75" 66.000 den satılıyor şuan.

Ortalama bir rakam alırsak 55" ve 75" next fiyatlarına bakarsak aşağı yukarı 65" iffalcon next fiyatına yaklaşıyor. Dolayısıyla rakip oluyorlar fiyat bakımından. Özellik konusuna değinmiyorum. Derin inceleme özellik bilgisi geldikçe onada bakarız

Son düzenleme:
75 inç miniled olanını almayı düşünüyorum ama fiyatına değer mi? Özellikle ekran yansıtma olarak kullanacağım. Acaba emsal samsunglardan iyi midir? Bilgili bir arkadaştan cevap beklemekteyim.

75 inç miniled olanını almayı düşünüyorum ama fiyatına değer mi? Özellikle ekran yansıtma olarak kullanacağım. Acaba emsal samsunglardan iyi midir? Bilgili bir arkadaştan cevap beklemekteyim.

C6k ile hemen hemen aynı bir cihaz linkten araştırmanızı yapabilirsiniz.

Forma 8k, top, tod, ekstra garanti vs belki yarışır dimming zone 8 katı fazla bunun 144hz. Giriş seviyesi miniledti next ler bu baya baya orta üst segment
forma 8k mı yuh

Forma 8k, top, tod, ekstra garanti vs belki yarışır dimming zone 8 katı fazla bunun 144hz. Giriş seviyesi miniledti next ler bu baya baya orta üst segment
O forma 8k etmez ediyorsada kalsin gondermesinler 8k indirim yapsinlar

98 inch'de 512 local dimming yazıyor ama diğer boyutlara tıklayınca rakam gidiyor :D.
Başka bir sitede ne kadar doğru bilmiyorum ama 65 olanı için 200 küsur gördüm. Bana göre de sayılar şu şekildir;
95 inch 512 local dimming zone
85 inch 412 local dimming zone
75 inch 312 local dimming zone
65 inch 212 local dimming zone
55 inch 150 local dimming zone
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar detaylı özelliklerini sormak lazım ama. 144 hz ve dimming zone fazlaysa gayet alınabilir fiyatlar bunlar. Orta segment bir televizyonu bu fiyatlara almak güzel. Forma ile üyelik bu işin biraz katakullisi ama ihtiyacı olan arkadaşlar alıp denesinler. Beğenmedikleri taktirde 2 hafta içinde iade edebiliyorlar. Ayrıca hb platformunda iadede kargoyu evden alıyorlardı yanlış bilmiyorsam

98 inch'de 512 local dimming yazıyor ama diğer boyutlara tıklayınca rakam gidiyor :D.
Başka bir sitede ne kadar doğru bilmiyorum ama 65 olanı için 200 küsur gördüm. Bana göre de sayılar şu şekildir;
95 inch 512 local dimming zone
85 inch 412 local dimming zone
75 inch 312 local dimming zone
65 inch 212 local dimming zone
55 inch 150 local dimming zone
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C6k nın aynısı, o da 95 inç de 512 tasarımını bile değiştirmemişler kasa da aynı.

Arkadaşlar detaylı özelliklerini sormak lazım ama. 144 hz ve dimming zone fazlaysa gayet alınabilir fiyatlar bunlar. Orta segment bir televizyonu bu fiyatlara almak güzel. Forma ile üyelik bu işin biraz katakullisi ama ihtiyacı olan arkadaşlar alıp denesinler. Beğenmedikleri taktirde 2 hafta içinde iade edebiliyorlar. Ayrıca hb platformunda iadede kargoyu evden alıyorlardı yanlış bilmiyorsam
Hepsijet XL evden alıyor. Fakat kurulumdan sonra iade edilebiliyor mu onu bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri