🔥İndirim TCL 55 C6K 144hz miniled TV 35.364 TL Hepsiburada satıcı Teknosa

Az önce cevap veremiyorsunuz sulandırmayın falan diyordun cevabı alınca da şimdi ilgilenmiyorum diyorsun. Sen sulandırıyorsun

Bak bilale anlatır gibi anlattım tekrar anlatıyorum.

Samsung ve LG nin türkiyede kendi distribütörlükleri var kendi ürünlerini getirip dağıtıyorlar. Ürün fiyatının üzerine türküyedeki vergileri ve faaliyet giderlerini koyup satıyorlar. Hatta bildiğim kadarıyla birçok üründe vergileri düştüğünde türkiyeye özel fiyatlarla sattıkları oluyor avrupanın dahi altında. Tabi sen bunu hissedemiyorsun çünkü üzerinde tonla vergi var.

TCL'in ise kendi distribütörlüğü yok. Bir aracı var ve bu aracı da kar etmek istiyor ki faaliyeti mantıklı olsun. TCL den aldığı ürünün üzerine vergi ve faaliyet giderlerini koyarak birde kendi karını ekliyor.

Ayrıca bir üretici distribütör değil aracı distribütör olduğu için fiyatlandırmada üretici distrübütörler kadar belirleyici olma şansı yok.

Yani uzun lafın kısası TCL in fiyatını Bilkom belirliyor TCL değil bunu gidip Bilkoma soracaksın üzerine neden bukadar koydun diye...
hakaretine rağmen sana insan gibi cevap veriyorum. son kullanıcı olarak bir ürün pahalıysa almam. vw bana pahalı geliyorsa sorun vw de değil doğuş pahalıya satıyor demem. ürün pahalıysa pahalıdır. pahalıysa da almayın çünkü yurtdışında daha ucuza satılıyor derim. aracının da daha ucuza satması için alınmaması gerektiğini söylerim. sonuçta ismi lg tr olsun, samsung tr olsun, bilkom olsun bir ithalatçı malı getirip kârını koyup satıyor. avrupadaki adam da kâr edip satıyor. ama avrupada fiyatlara göre tcl daha pahalı diyorum. bilkoma da hesap sormam tcl ye de. avrupada daha ucuz almayın derim. bilkomda çalışmıyorsan veya bilkomdan para almıyorsan bu kadar zıplaman anlamsız.

hakaretine rağmen sana insan gibi cevap veriyorum. son kullanıcı olarak bir ürün pahalıysa almam. vw bana pahalı geliyorsa sorun vw de değil doğuş pahalıya satıyor demem. ürün pahalıysa pahalıdır. pahalıysa da almayın çünkü yurtdışında daha ucuza satılıyor derim. aracının da daha ucuza satması için alınmaması gerektiğini söylerim. sonuçta ismi lg tr olsun, samsung tr olsun, bilkom olsun bir ithalatçı malı getirip kârını koyup satıyor. avrupadaki adam da kâr edip satıyor. ama avrupada fiyatlara göre tcl daha pahalı diyorum. bilkoma da hesap sormam tcl ye de. avrupada daha ucuz almayın derim. bilkomda çalışmıyorsan veya bilkomdan para almıyorsan bu kadar zıplaman anlamsız.
Hiç bir şekilde haraket etmedim. Bilmediğin konuda bildilendiriyorum ha doğru düşünebilrisin yanlış düşünebilirsin. Bu senin düşüncendir saygı duyarım. Ancak Daha fazla uzatmayacağım teşekkürler iyi forumlar.

Konuyu sulandıran sensin. Biz direk model ve marka veriyoruz. Sen ise genel olarak LG ve samsung TV fiyatları 1200 euro vs falan dedin. Ne model belli ne satışı belli. Ben direk yazsım dedimki c6k ve üstü serisi önce Araplar aldı otellerine sonra bunu gören tüm yurtdışı bilindik lüx oteller aynı adımı izledi doğal olarak Arz/Talep dengesi arttı.

Çünkü televizyon aşırı iyi.

Bilindik LG nin 55 inç LG 55QNED86A6A serisi bak giriş seviye 44k ve C6K ile yanyana koy bariz şekilde C6K önde hemde çok bariz şekilde. Direk kullanıldığı için biliyorum. Hatta Avrupada gidip LG oled'e dünyanın parasını bayılacaklarına alternatif daha ucuz C7K veya C8K alındı.

LG avrupada kime televizyon satmış bu kadar fazla. Globalde ki hangi modelin hacmi ne ? Arz/Talebi az ise avrupada bize yansığı fiyat avrupanın bir tık üstü olur. Avrupada satışı fazla olanın ise bize yansıması x2 veya x3 olur.

hemen örnek vereyim. 65C7K yurtdışında 700€, oled65c5 ise 1300€. ama ikisinin de yurtiçi fiyatı aynı. bak sana örnek de verdim. rahatlarsın artık.

zaten C6K serisi Türkiyede üretiliyor. dolayısıyla yurtdışında görünmüyor. o nedenle fiyat hakkında yorum yapmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muradsedat a mesaj yazmışım, Nofear cevap vermiş. ikisi de şiddetle tcl savunuyor. aynı kişi misiniz yoksa?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    74.2 KB · Hit: 14
Komplo teorilerini başka diğer forumlarda dile getirebilirsin ve lütfen iftira atmayınız. Herhangi bir kişi ile ilgim yok, herhangi bir firmayı da savunmuyorum. Zaten bu tür iddilara girdiğin için amacını net şekilde belli etmiş oldun. Engelleyip geçtim. Etiketlemezsen sevinirim.

Satıcı teknosa'ydı sanırım aldı biri o yüzden link boş gösteriyor. Senin attığının satıcı farklı aynı zamanda KS modeli C6K'nın kırpılmış versiyonu.

Gençler gidin özelde sevişin, konu tvden çıkıp aranızdaki atışmaya dönmüş
Engelledim daha güzel seçenek :) C6K' nın Avrupa'da Q6C olduğundan habersiz birde mesnetsiz iddialar savurmaya başladı. Neyse sonuçta link'te alan olmuş biri link boşa düşüyor başlığın da çok önemi yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-13 175151.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-13 175151.webp
    50.7 KB · Hit: 28
TCL hakkında bu kadar detaylı bilgi veren adam TCL çalışanıdır. zaten mesajlardan şüphelenmiştim. TCL son zamanlarda forumlardaki kullanıcılara para karşılığı mesaj yazdırıyor. onlar da ürün kullanıcı normal vatandaş gibi mesaj yazarak tcl reklamı yapıyorlar. kullanıcılar çok dikkatli olsun.

İlla şikayet ettireceksin kendini. Çok fazla komplo teorilerine kaptırmışssın kendini. TCL çalışaanı olsam burada ne işim var niye Nextstar alın diyeyim, niye kalkıp insanlara kullanacağınız ürünü alın diyeyim. Bence siz klavye ve mouse yi kısaca bilgisayarı bırakın temiz hava alınız.

Kullanmadığın ürün hakkında acayip ipe sapa gelmez şeyler yazıyorsun. Televizyonu alıp kullanıyoruz.

Tartışmanızı gidin özelden yapın burası sizin mesaj kutunuz değil. Uzaklaştırma alacaksınız.

Geri