Çözüldü✓ Dark GUARDIAN PRO mu Dark Maxima V30 veya Aerocool P300C mi boş kasa

hmm anladım beyler ama zoko 3.4 e gelıyo sıyah alırsam beyazı 2.3 herhalde ama butun parcalar benım sıyah napsam kı cok sırtır bozrmı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ayarlaniyor

O model zoko kadar buyuk degil ama
sıyahı 3.4 k baya pahalı ama reıs o fıyata dark guardıan pro 2026 gırıyo

Son düzenleme:
hmm anladım beyler ama zoko 3.4 e gelıyo sıyah alırsam beyazı 2.3 herhalde ama butun parcalar benım sıyah napsam kı cok sırtır bozrmı ya

sıyahı 3.4 k baya pahalı ama reıs o fıyata dark guardıan pro 2026 gırıyo
ben hala eskı fıyatındadır dıye dusundum hocam 2400 falan almıstım ben beyazda alsan olur yanı ne olucak

beyazın fıyatı cok ıyı bro senden kullanıcı deneyımıde alsam ya bır sıkıntı aysadınmı herhangı bır konuda buyuk ıhtımal alcam bunu
kasa da bı sıkıntı yasamadım ama bazen acma tusunun kosı bır tarafa takılıyor takılan kosenın zıttına bası yapınca duzelıyor

en sevdıgım ozellıgı ıse temperlı camına vıda yok mentes gıbı o ozellıgnı cok sevıyorum

kasa da bı sıkıntı yasamadım ama bazen acma tusunun kosı bır tarafa takılıyor takılan kosenın zıttına bası yapınca duzelıyor

en sevdıgım ozellıgı ıse temperlı camına vıda yok mentes gıbı o ozellıgnı cok sevıyorum
sagol buyuk ıhtımalle bunu alcam butcem de artıyo daha ıyı benım ıcın ıyı aksamlar

Geri