🔥İndirim SAPPHIRE PURE RX 9070 GAMING OC 16GB 31.914,67TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
%20 30 fiyat farkı yok, %10-12 var ki bu XT için gayet makul bence. 9070E istediğiniz kadar bios atın oc yapın bunu herkes biliyor zaten 9070xt ye erişebilirsiniz ama unutuuğunuz bir şey var, XT serinin tepe modeli ve ana tam kapasite çipi kullanıyor. XT modelide çok rahat oc olabiliyor ve bazı oyunlarda rtx 5080i geçtiğide oluyor ve bu olay bile olmuştu. aradaki %10luk fiyata aldığınız kart çok daha kabiliyetli ve potansiyeli yüksek bir kart. 9070 ile 9070xt gibi performans almak mümkünse 9070XT ile de 5080 gibi performans almak mümkün atladığınız nokta bu. Ayrıca gerçekçi olalım bizim ülkede bunlar zor alınıyor kim oc yapar ki ? bios yüklerki ? o yüzden alınabiliyorsa XT alın diyorlar diyoruz alamayan için zaten sorun yok 9070 gayet güçlü ve yetenekli bir kart.
Kartı ben de seviyorum ama 5080 i geçiyor bilgisine hangi testte ulaştınız 5070ti dersek bence daha makul olur

hep amd savundum bugune kadar. kart cok guzel duruyor ancak bf6 da yasadigim dxgi_error_device_removed hatasini ne denediysem cozemedim. suclu ea games burasi teyit edildi. bazi firmalar amd kullanicilarini dusunmuyorlar malesef. bf6 oynayacaksaniz bu hatayi alirsaniz cozumu yok, 3 aydir bulunamadi.
Hocam bunun ben yakında değişeceğini düşünüyorum izlediğim leak videolarında da değişecek gibi yorumladım ama bilemem net tabi.
Nedeni ise şu:
Nvidia şu an pazar lideri AMA pc tarafında.
AMD ise neye sahip ? pc, el konsolları, playstation ve xbox yani aklınıza gelebilecek neredeyse her oyun aletinde AMD imzası var. RDNA 5 veya UDNA ile amd tepe modele tekrar kafa tutacaktır çünkü konsollar bu dönemde gelecek ps6 vs. ve bu modeller RT performansını daha da arttırır bence ki AMD nin yazılıma tonla para harcadığını da biliyoruz. Her cephede var olan ve sonunda Nvidia ya tam rakip olabilecek bir marka olduğunuzu düşünün, çoğu oyun konsolada geliyorsa konsola optimize oluyor, şimdi AMD daha güçlü olursa bu da tüm piyasada oyunların AMD için çok daha optimize yapılabileceği ihtimalini doğurur olurmu bilmem ama güzel ve mantıklı bir leak bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartı ben de seviyorum ama 5080 i geçiyor bilgisine hangi testte ulaştınız 5070ti dersek bence daha makul olur
geçiyor iddialı olmuş ben performans veriyor diyorum ve her oyunda değil dikkat ederseniz. Bunu google da veya yt de aratarakta bulabilirsiniz. Bulamazsanız ben bulabilirsem atarım. Zaten 5080i tamamen geçmesi imkansız gibi, öyle olsaydı şu an herkes AMDyi konuşuyor olurdu :D 5070TI ile aynı performansta zaten kart onu geçmesi kolay olur birde.

Son düzenleme:
%20 30 fiyat farkı yok, %10-12 var ki bu XT için gayet makul bence. 9070E istediğiniz kadar bios atın oc yapın bunu herkes biliyor zaten 9070xt ye erişebilirsiniz ama unutuuğunuz bir şey var, XT serinin tepe modeli ve ana tam kapasite çipi kullanıyor. XT modelide çok rahat oc olabiliyor ve bazı oyunlarda rtx 5080i geçtiğide oluyor ve bu olay bile olmuştu. aradaki %10luk fiyata aldığınız kart çok daha kabiliyetli ve potansiyeli yüksek bir kart. 9070 ile 9070xt gibi performans almak mümkünse 9070XT ile de 5080 gibi performans almak mümkün atladığınız nokta bu. Ayrıca gerçekçi olalım bizim ülkede bunlar zor alınıyor kim oc yapar ki ? bios yüklerki ? o yüzden alınabiliyorsa XT alın diyorlar diyoruz alamayan için zaten sorun yok 9070 gayet güçlü ve yetenekli bir kart.
9070 28.380TL
9070 XT 34.974TL
şuan hocam
en düşük (amazon hepsiburada gibi duzgun pazaryerlerinde)
fiyat farkı : %23,2
ortalama performans farkı:%15
civari gozukuyor sizce alinir mi şuanda xt normalde daha mı ucuz şuan ki fiyattan?

beyaz pure 9070 28300 liraya satildi 1 hafta once. yine bir @asko56 vakasi. yok arkadas adam yemin etmis firsat basligini amaci icin kullanmamaya...

1768333615568.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ayan
hocam sizce siyah renk pulse alinir mi 28.388 e ?
hocam sizin takdiriniz. bu beyaz olan kolay kolay dusmez bu fiyata tekrardan. aralarinda ciddi bir sogutma performansi farki var. 9070 pure olan versiyonda '9070xt' pulse ve pure ile birebir ayni sogutma blogu var. pulse 9070 ise cift fanli bir model. ben 32 ye gidip bunu almazdim ama 28 bine pulse varken. bana sorarsaniz pulse 9070 alinabilir o fiyata.

pure olandan cok memnunum. fanlar yuzde 35 de donerken 220w tdp li karti 270w ile calistiriyorum ve 50 dereceyi gormuyorum bile. sogutma performansi anlaminda simdiye kadar ki sahip oldugum en iyi kart. slikon sansim da cok iyi denk geldi. 9070xt ile sadece yuzde 5 performans farki var kullandigim oc ayarlarimda.

Son düzenleme:
hocam sizin takdiriniz. bu beyaz olan kolay kolay dusmez bu fiyata tekrardan. aralarinda ciddi bir sogutma performansi farki var. 9070 pure olan versiyonda '9070xt' pulse ve pure ile birebir ayni sogutma blogu var. pulse 9070 ise cift fanli bir model. ben 32 ye gidip bunu almazdim ama 28 bine pulse varken. bana sorarsaniz pulse 9070 alinabilir o fiyata.

pure olandan cok memnunum. fanlar yuzde 35 de donerken 220w tdp li karti 270w ile calistiriyorum ve 50 dereceyi gormuyorum bile. sogutma performansi anlaminda simdiye kadar ki sahip oldugum en iyi kart. slikon sansim da cok iyi denk geldi. 9070xt ile sadece yuzde 5 performans farki var kullandigim oc ayarlarimda.
hocam sence beklenir mi siz demesniz farketmiyordum sogutma blogu farkini sadece renk farki saniyordum. asil derdim 28.388den daha cazip bir fiyat yada atiyorum 24k ya bundan daha cazip siyah bir kat gelip gelmeme olasiligi sizce suan ki fiyat şişkin mi?

hocam sence beklenir mi siz demesniz farketmiyordum sogutma blogu farkini sadece renk farki saniyordum. asil derdim 28.388den daha cazip bir fiyat yada atiyorum 24k ya bundan daha cazip siyah bir kat gelip gelmeme olasiligi sizce suan ki fiyat şişkin mi?
hocam pure 9070 28 bine cok iyi bir firsatti. zaten o fiyatta cok durmadi. gece yarisi 2 saat kadar suren bir indirimdi. pulse 9070 28 bine o kadar da iyi bir firsat degil ama yine de guzel fiyat. 3 hafta once gigabyte 9070 vardi mesala, 29 bine alip 3 bin tl cashback aliyordunuz ve kart 26 bine gelmis oluyordu. yakin zamanda ki en iyi 9070 firsatlari bunlardi benim hatirladigim. sozun ozu bu fiyatlardan daha assagiya da dusebilir ama o fiyatlarda cok kalmaz bu urunler. genel de maksimum 2-3 saat dayaniyorlar. 28300 e alinabilir bence pulse. gayet makul bir fiyat. ben olsam firsat kovalamaz alir gecerdim...

9070 28.380TL
9070 XT 34.974TL
şuan hocam
en düşük (amazon hepsiburada gibi duzgun pazaryerlerinde)
fiyat farkı : %23,2
ortalama performans farkı:%15
civari gozukuyor sizce alinir mi şuanda xt normalde daha mı ucuz şuan ki fiyattan?
Dolar bazında baktım normal de msrp arası fark %9, şu an %23 varmış en ucuzu attınız yanılmıyorsam, bence 9070in bu kıyaslamasında 9070 daha mantıklı duruyor çünkü ciddi fiyat farkı var. Normalde Türkiyede XT için başlangıç 30-32k bandıdır 9070 içinse 26-28k. Buna göre bence 9070 alınabilir duruyor ama baktığım kadarıyla bu 28k lık model Sapphire pulse 2 fanlı model, bu modelin soğutması yeterliyse alınabilir bence.

Hatırlatayım birde, mutlaka indirim varmı kontrol edin bazen uygulamalarda vs. oluyor veya market yerinde oluyor falan ama güvenilir yerlerden bakın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri