Aldığım AOC 2K 260HZ MONİTOR KIRIK GELDİ

zadey

80+
Reaksiyon skoru
43
AOC 2K 260HZ Monitor aldım kırık geldi hayatımdaki şanssa tüküreyim

yarın kargoya gidip tutanak tutup iadeye göndereceğim bu konuda yapılcak başka bişi yok herhalde

kklkj.webp
1768322499141.webp

Ekler

• 1768322499141.webp
    1768322499141.webp
    939.4 KB · Hit: 13
Tutanak tutturma kargoyu teslim alıtken oluyor.Eğer kutu dışında soruj olmayıp üründe sorun varsa satıcıya iade ederken kutu görseli ve ürünün fotografını koyup iade etmelisiniz

Tutanak tutturma kargoyu teslim alıtken oluyor.Eğer kutu dışında soruj olmayıp üründe sorun varsa satıcıya iade ederken kutu görseli ve ürünün fotografını koyup iade etmelisiniz
anladım ben iade talebi oluşturdfum görselleri ekleyip, bir hevesle aldım ekran kırık geldi böyle işin içine tüküreyim, yarın kargoya iade vereceğim. tutanak olsun olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi firmadan aldınız?
Aptek teknoloji

Kapalıyken belli olmuyor mu? Kapalıyken de fotoğraf çekip onu da gönderin firmaya. Elinizde de bulunsun her ihtimale karşı.

Kapalıyken belli olmuyor mu? Kapalıyken de fotoğraf çekip onu da gönderin firmaya. Elinizde de bulunsun her ihtimale karşı.
yarın tutanak tutup iadeye vereceğim, hiç anlamıyorum ya kargocuların yaptığı iş yada satıcı firma özenle paketlemedi, yoktan yere iş çıktı

Geri