Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
840
Üni okuyorum ve ek bir kazanç elde etmek istiyorum bu işe 25 30 bin tl kadar bütçe ayırabilirim sizce al sat bana kazanç sağlar mı? Bu işe başlarsam nasıl başlamalıyım nasıl yapmalıyım

Sıfır seviyesinde paralarla al satın bir mantığı yok. %100 getirisi olsa bim'de raf dizme parası alıyorsun. Onu da nasıl kazanacaksın meçhul. Tek batışta diptesin.

Onun yerine part-time işlerle cebine gireni fonda, emtiada biriktirerek en azından mesai gibi al-sat döngüsü kurabileceğin birikim yapmaya bak. Masa başına oturup bütün gün satın alım yaparken aynı anda satışlarının da devam ettiği bir hacime ulaşabiliyorsan öyle girersin.

Konuyu açtıktan sonra yatırımımı altın ve gümüşe yaptım teşekkürler.
Altın kur farkıyla belki para kazanmanı sağlayabilir.

Ama devamlı olarak para kazanamayacağını bilmelisin.
Sadece elinde olan parayı güvenceye almışsın.

Al-satla kazanmak istiyorsan meyve sebze dükkanı aç çalıştır.
Çünkü internet üzerinden birşeyleri alıp satmak çok sıkıntılı hale gelmiş durumda.

Altın kur farkıyla belki para kazanmanı sağlayabilir.

Ama devamlı olarak para kazanamayacağını bilmelisin.
Sadece elinde olan parayı güvenceye almışsın.

Al-satla kazanmak istiyorsan meyve sebze dükkanı aç çalıştır.
Çünkü internet üzerinden birşeyleri alıp satmak çok sıkıntılı hale gelmiş durumda.
Para değer kaybetmesin diye altın ve gümüşe yatırdım çok bir beklentiye girmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devamlı kazanç sağlaarmı ki? Mesela eline düzenli nakit geçmesi gibi
Hayır paranın değeri kaybolmasın diye yatırdım

Birde tavsiye olarak eğer anlıyorsan günde 1 2 saatini vererek ayda 10k yada uzmanlaşırsam çok ve çok daha fazla net kâr elde edebilirsin oyun hesapları al sat yaparak veya dijital herhangi bir kategorik hesapları al sat yaparak

Birde tavsiye olarak eğer anlıyorsan günde 1 2 saatini vererek ayda 10k yada uzmanlaşırsam çok ve çok daha fazla net kâr elde edebilirsin oyun hesapları al sat yaparak veya dijital herhangi bir kategorik hesapları al sat yaparak
Malesef bunları takip etmem mümkün değil yazılımla uğraşıyorum ve neredeyse hiç vaktim kalmıyor diğer şeylere. Lisede metin 2 hesabı satıyordum ama:D

3D baskı işleriyle de uğraşabilirsin.
Tamiri zor olan plastik parçaların yenisini üretmek gibi.

Geri