Yardım Akvaryum kasa önerisi yaparmısınız ? maks 4300 TL

WestnighT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Bütçe
4300
Arkadaşlar bayadır MATX akvaryum kasa arıyorum, Beyaz sistem kuracağım fakat adam akıllı beyaz akvaryum kasa bulamadım.

Bildiğiniz güzel akvaryum kasa varmıdır ? sesi çok dışarı vermesin tek kriterim bu.

Birde benim tüm bileşenlerim fanlar dahil ram hariç beyaz,
aklıma Siyah kasa da almak geldi ve baktığım model Aerocool P300C idi, beğendimde kasayı ama siyah kasa beyaz bileşenler nasıl durur ?
daha önce sistem kuran vs. varsa yardımcı olabilirmi beyaz kasa mı almalıyım yoksa siyahta iyi durur mu ?

Maks bütçem 4000-4300 TL yani bir kasaya 100 dolardan fazla vermek istemiyorum.

anakartın matx mi ? atx mi ona göre bi model yazacam

Belirtmeyi unutmuşum hocam matx, isterseniz işe yarayacaksa modelin fotoğrafını atabilirim. konuyada ekleyeyim bunu. sağolun.

bu benim gözümden kaçmış hocam çok sağolun cidden, güzel de kasaymış tasarımı hoşuma gitti. Başka önerileriniz olursa onlarıda yazabilirseniz güzel olur bu arada, ne kadar çok seçenek o kadar iyidir.

bu benim gözümden kaçmış hocam çok sağolun cidden, güzel de kasaymış tasarımı hoşuma gitti.
aşağıda ucuz olanda msi benzeyen çakma kasa diyebilirim daha hesaplı olsun derrsen onu da ekledim. harici akvaryumlar bi kaç tane daha ekleyebilirim

aşağıda ucuz olanda msi benzeyen çakma kasa diyebilirim daha hesaplı olsun derrsen onu da ekledim. harici akvaryumlar bi kaç tane daha ekleyebilirim
olur hocam eklerseniz, birde bu çakma gibi dediğiniz kas nasıldır ?

olur hocam eklerseniz, birde bu çakma gibi dediğiniz kas nasıldır ?
tek vidalı sistemli sökülen kasa tiplerinden, malzeme kalitesi de ortadır. msi kadar olmaz diye tahmin ediyorum, 3.5k alınır fiyati iyi akvaryumlar en dip 2.6 falan başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
tek vidalı sistemli sökülen kasa tiplerinden, malzeme kalitesi de ortadır. msi kadar olmaz diye tahmin ediyorum, 3.5k alınır fiyati iyi akvaryumlar en dip 2.6 falan başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığınız Lian Li olan hoşuma gitti hocam birde ona bakarken karşıma bu model çıktı baktım biraz ama bir bilgi bulamadım sizin fikriniz varmı ?

attığınız Lian Li olan hoşuma gitti hocam birde ona bakarken karşıma bu model çıktı baktım biraz ama bir bilgi bulamadım sizin fikriniz varmı ?

hoşunuza gittiyse bu kasa da olabilir hocam. ben beğendim kasaları attım size
misal fazeon f14 boş kasası olsa onu da atacaktım
daha matx tarz istiyorsan ve fiyatda çok vermek istemiyorsan(360mm sıvı sogutma olmayacaksa)
tabii bu kasalar içerisi dar olacağı için montaj kısmı zorlayabilir seni.

hoşunuza gittiyse bu kasa da olabilir hocam. ben beğendim kasaları attım size
misal fazeon f14 boş kasası olsa onu da atacaktım
daha matx tarz istiyorsan ve fiyatda çok vermek istemiyorsan(360mm sıvı sogutma olmayacaksa)
tabii bu kasalar içerisi dar olacağı için montaj kısmı zorlayabilir seni.
çok sağolun cidden işime çok yaradı özellikle Lian Li, ilk attığınız msi ve montech xr en beğendiklerim. bir bakayım tekrar karar vereceğim çok sağolun tekrardan.

çok sağolun cidden işime çok yaradı özellikle Lian Li, ilk attığınız msi ve montech xr en beğendiklerim. bir bakayım tekrar karar vereceğim çok sağolun tekrardan.
matx kasaları almadan önce ekran kartınız 3 fanlı ise kasa gpu boyutuna bakıp alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,512
Üyeler
189,097
Son üye
Saluda
Geri