🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

55 inç u95e askı aparatı ne gider? north bayou nb p6 güzel gibi ama benzer ucuz olan aparatlarda var 1000tl civarına. Duvardan bir tık uzaklaştırabildiğim bir aparat düşünüyorum.

55 inç u95e askı aparatı ne gider? north bayou nb p6 güzel gibi ama benzer ucuz olan aparatlarda var 1000tl civarına. Duvardan bir tık uzaklaştırabildiğim bir aparat düşünüyorum.
Akordiyonlu önermem. Düz braket alın. Zamanla duvarı mahvediyor o akordiyon

55 inç olanın rami kaç gb ?

55 inç olanı düşünüyorum HVA panel üzer mi acaba biraz çaprazdan izlemek durumundayım.

miniledler bayağı bayağı alınabilir durumda.

Şu alt marka mantığını anlamıyorum. Zaten TLC her bütçeye göre TV yapıyor niye alt marka yaratıyor acaba bilgisi olan var mı?

Alsammi almasammi kararsiz kaldim servis ağını kim yönetiyor kullanici yorumu pek yok elimi sorunlu cihaz ulaşırsa devamı nasil olur kafamda soru işareti hep

Lansman indirimi bitmiş bile nextin indirimi 15 gün sürdü iffalcon 10 saat sonra kaldırdı indirimi . Bide indirimde dün gece gelmişti insanlara araştırma için 1 gün bile vermemişler.

55 inç qn90b ile uzun bir süre daha geçireceğiz o zaman 3 gün indirim açıklayıp zınk diye kapatmak olmaz.

Geri