Yardım Grili beyaz siyah karışık klavye önerisi

Hareka

80+
Reaksiyon skoru
70
Selam arkadaşlar 2 k civarı bütçem var gri siyah beyazlı bir klavye bakıyorum kablosuz öneriniz varmı pek bulamadım

Wraith de güzel baskılı klavyeler falan var. Fiyatları nedir, ne değildir pek bilmiyorum ama oraya bi bak istersen. Çoğu klavye mouselerde hep wireless satılıyor zaten.

Wraith de güzel baskılı klavyeler falan var. Fiyatları nedir, ne değildir pek bilmiyorum ama oraya bi bak istersen. Çoğu klavye mouselerde hep wireless satılıyor zaten.
Baktımda hocam hem bütçemi aşıyor hem stom kalmamış

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Baktımda hocam hem bütçemi aşıyor hem stom kalmamış

Yapıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HELLIAN kodunu kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx

Yapıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HELLIAN kodunu kullan
Hocam gördüm bu klavyetide pek fazla yorum görmedim nasıl iyi mi? bir sorun falan varöıy bilmiyorum hiç bilgide

Hocam gördüm bu klavyetide pek fazla yorum görmedim nasıl iyi mi? bir sorun falan varöıy bilmiyorum hiç bilgide
ben bundan önce gamebooster almıştım 2-3 sonra bazı tuşlae 2-3 kere basmaya başladı 1 yıl bakmazlar diye bir kenera attım sonra talep aç.tım garantiden aldılar şuanda gamepower aldım gayet iyi 10 numara bir şey olursada 3 yıl garantisi var bu + bir özellik

ben bundan önce gamebooster almıştım 2-3 sonra bazı tuşlae 2-3 kere basmaya başladı 1 yıl bakmazlar diye bir kenera attım sonra talep aç.tım garantiden aldılar şuanda gamepower aldım gayet iyi 10 numara bir şey olursada 3 yıl garantisi var bu + bir özellik
Bakaryım hocam sağolun teşekkür ederim

Geri