Baktımda hocam hem bütçemi aşıyor hem stom kalmamış
ben eva 3 aldım tavsiye ederimSelam arkadaşlar 2 k civarı bütçem var gri siyah beyazlı bir klavye bakıyorum kablosuz öneriniz varmı pek bulamadım
Asla ama asssla alınmazben eva 3 aldım tavsiye ederim
nedenAsla ama asssla alınmaz
Kötü klavye parasını haketmiyor attığım falan varken tonla model var gamepower çoğu modeli alınmazneden
Hocam gördüm bu klavyetide pek fazla yorum görmedim nasıl iyi mi? bir sorun falan varöıy bilmiyorum hiç bilgide![]()
WEIKAV WK68 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yapıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HELLIAN kodunu kullan
Güzel duruyor al geç QMK VIA falanda varHocam gördüm bu klavyetide pek fazla yorum görmedim nasıl iyi mi? bir sorun falan varöıy bilmiyorum hiç bilgide
ben bundan önce gamebooster almıştım 2-3 sonra bazı tuşlae 2-3 kere basmaya başladı 1 yıl bakmazlar diye bir kenera attım sonra talep aç.tım garantiden aldılar şuanda gamepower aldım gayet iyi 10 numara bir şey olursada 3 yıl garantisi var bu + bir özellikHocam gördüm bu klavyetide pek fazla yorum görmedim nasıl iyi mi? bir sorun falan varöıy bilmiyorum hiç bilgide
Bakaryım hocam sağolun teşekkür ederimben bundan önce gamebooster almıştım 2-3 sonra bazı tuşlae 2-3 kere basmaya başladı 1 yıl bakmazlar diye bir kenera attım sonra talep aç.tım garantiden aldılar şuanda gamepower aldım gayet iyi 10 numara bir şey olursada 3 yıl garantisi var bu + bir özellik
Alma gamepower attığımı alBakaryım hocam sağolun teşekkür ederim