Çözüldü✓ 7500f için kule tipi soğutucu önerisi

Salim5820

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Merhaba arkadaşlar kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum şuan ki Wraith Prism de bile iyi ısınıyor undervolt dahi yaptım bana 1500u geçmeyecek güzel bir soğutucu önerin aklımda Thermalright assasin 120 se vardı ama fiyatı 2 bin bu arada işlemcimin mhzsini de +200-300 arttırmayi düşünüyorum ona göre de onerirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum şuan ki Wraith Prism de bile iyi ısınıyor undervolt dahi yaptım bana 1500u geçmeyecek güzel bir soğutucu önerin aklımda Thermalright assasin 120 se vardı ama fiyatı 2 bin bu arada işlemcimin mhzsini de +200-300 arttırmayi düşünüyorum ona göre de onerirseniz sevinirim
Phantom sprit al kasana uygunsa pişman etmez kafan rahat olur

Deepcool ak400 dijital kullanıyorum şuan 7500f le gayet yeterli geliyor.
Phantom spiritte var 10 aydır kullanıyordum oda başarılıydı. Görüntü açısından deepcool a döndüm geçenlerde.

thermalright peerless assassin 120; 3 saat aktif kullanım OC'li değerler
1768396151843.webp

phantom spirit bu bütçede canavar gibi soğutucu trifact youtube kanalında testler var daha iyisi yok

Değerler aşağıdaki videodakiyle birebir aynı ;

Ben Thermalright Frost Commander 140 kullanıyorum hocam memnunum çok şükür

Geri