Dhl kargohangi kargo
aras geçirmedi valla arasta bir sıkıntı var gibiarkadaslar gümrükte kasti bekletme gibi birişeyler duyuyorum dikkat edin buna en cok ben üzülrüm belki 50 tane siparisim var ama maalesef bu saatten sonra siparis verenler dikkat etsin
Hocam kaçında sizin uçak indi5 gündür uçak indi gümrüğe giremedi
Aras ile alakası yok. Daha ürünler gümrük şirketleri tarafından teslim alınıp ondan sonra kargoya verilecek. 2 gün önce gümrüğe girip bekleyen ürünlerim var. Gümrük bekleyeceksiniz.aras geçirmedi valla arasta bir sıkıntı var gibi
https://tr.shein.com/Novelty-Lighti...064&source=insideFilter&sourceStatus=1&page=1Hocam link atabilir misin? Bulamadım
zaten ürünün ne olduğunu vergisini falan siteden öğreniyorlar diye biliyorum gümrüklük işi olmayabilirAras ile alakası yok. Daha ürünler gümrük şirketleri tarafından teslim alınıp ondan sonra kargoya verilecek. 2 gün önce gümrüğe girip bekleyen ürünlerim var. Gümrük bekleyeceksiniz.
Zaten sana yazdığımı düzgün okursan diyorum ki sen gelmesini bekleyeceksin iade için birde göreceksin gümrük işlemleri cart curt olacak gerek yok yaniReis daha yüklenmedi ki uçağa. Yine de izin vermiyor. Bir de elime geldiğinde nasıl iade edecem. 6 şubat muhabbeti var
Şu kadar şanslı olsak keşkeBenim ofis koltuğu 1 haftada gümrüğe girdi ve tamamlandı. Yarın veya yarından sonra elime ulaşır. 20 kadar kargodan 3e daha gümrükte. Diğerleri daha uçağa binecek..
Alıntıyı görüntüle
Ben bu kulaklık askısından 2 tane aldım. Kalitesi çok iyi.kenarda köşede kalmış ucuz çök diyebileceğiniz ürünler var mı? aydınlatmalar kulaklık/gamepad stand falan
Bende aldım 1 tane gelecekBen bu kulaklık askısından 2 tane aldım. Kalitesi çok iyi.
https://tr.shein.com/Rotating-Headp...allCode=1&imgRatio=3-4&detailBusinessFrom=0-2
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com