Yardım İşlemci Soğutucu Tavsiyesi Lazım

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Merhaba
Ryzen 5 5600 işlemci alıcam MSI 120A kasam var bu işlemciye fan almayı düşünüyorum stok fan pek işe yaramıyor sanırım.

İşlemci için fan önerir misiniz 1000tl civarı bütçem var bütçeyi oynatabilirm çok sorun değil

Merhaba
Ryzen 5 5600 işlemci alıcam MSI 120A kasam var bu işlemciye fan almayı düşünüyorum stok fan pek işe yaramıyor sanırım.

İşlemci için fan önerir misiniz 1000tl civarı bütçem var bütçeyi oynatabilirm çok sorun değil

kule tipi alsan yeter de artar 2 fanlı ve min 6 adet ısı borusu olmasına dikkat et bende bu var gayet iş görüyor
IMG_5150.webp

assasin king alabilirsin kendimde kullanıyorum.

assasin king alabilirsin kendimde kullanıyorum.
Hangisini tercih etmek daha iyi olur fiyat olarak aynı gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi alsan yeter de artar 2 fanlı ve min 6 adet ısı borusu olmasına dikkat et bende bu var gayet iş görüyorAlıntıyı görüntüle
Hocam stok olarak yanında bu değilde klasik amd fanı var ya o gelecekmiş ama oda yük altında 90 95 derece deniyor ne kadar doğru bilmiyorum

hocam bu fiyattakilerin hepsi neredeyse aynı ben king alan çok diye king aldım size kalmış.

Hocam stok olarak yanında bu değilde klasik amd fanı var ya o gelecekmiş ama oda yük altında 90 95 derece deniyor ne kadar doğru bilmiyorum
ben yaklasık 2 sene stok fanla kullandım o dereceleri normal oyun oynarken hiç görmedim ama senin ne yapacağınada bağlı tabi

birinde çift fan var birinde 4 yerine 5 boru var. aralarında b i fark olmaz. hoşunuza gideni alın

Geri