Kasa Fanların Konumu

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Kasanın fotosunu ekte koydum sıvı soğutma dahil 7 fan var hepsi dışarı üflüyor bi süre idare ettim şimdi eski kasadan 3 tane fanım vardı onları kasanın alt kısmına ekleyeceğim içeri üfleyecek şekilde. Bu fanları nasıl eklerim kasaya pinleri nereye bağlamam gerektiği ve bağladıktan sonra pc içinde ne ayarı yapmam gerektiği konusunda yardım lazım. Şimdiden teşekkürler
WhatsApp Image 2026-01-14 at 21.26.51.webp

Kasanın fotosunu ekte koydum sıvı soğutma dahil 7 fan var hepsi dışarı üflüyor bi süre idare ettim şimdi eski kasadan 3 tane fanım vardı onları kasanın alt kısmına ekleyeceğim içeri üfleyecek şekilde. Bu fanları nasıl eklerim kasaya pinleri nereye bağlamam gerektiği ve bağladıktan sonra pc içinde ne ayarı yapmam gerektiği konusunda yardım lazım. Şimdiden teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Fresh hava almadan içeridekileri atmak mantıklı değil gibi geldi kasanın arkasında hub varsa hubla bağla yoksa fanları ayrı ayrı sysfanlara bağlamak için 3lü 3lü birleştir

Sağdaki fanlar reverse değilse ters koy altakilerde ters koycaksın eklersen

Fresh hava almadan içeridekileri atmak mantıklı değil gibi geldi kasanın arkasında hub varsa hubla bağla yoksa fanları ayrı ayrı sysfanlara bağlamak için 3lü 3lü birleştir
bende o yüzden 3 tane fan eklemeyi düşündüm alta hocam. alta 3 tane içeri üfler şekilde koyarsam ekran kartı fanlarına da fresh hava sağlar diye. Kasanın arkasında hub var mı bakmadım hiç fanları koyacakken bakarım ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağdaki fanlar reverse değilse ters koy altakilerde ters koycaksın eklersen
reverse değiller de çok çirkin duruyor be hocam:( alta 3 tane eklesem yeterli olmaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,507
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri