- Reaksiyon skoru
- 2
Elimde 1060 3gb ekran kartı var bunu değerlendirmek istiyorum ama bilgisayar işinden hiç anlamıyorum anlayan arkadaşlar rica etsem bu karta hangi parçalar uyar yazabilirmi
R5 1600+A320 gene valo oynatır,he ama o sistemde direk ekran kartı upgrade yapacaksan sonrasında,evet mümkün değil yetmez,5600 den aşağısı kurtarmaz,eldeki cpu ile 5600e geçmeden önce bios update yapmayı unutmaİlk ona baktim ekran kartları nin fiyatını direkt yükseltmişler elimde hali hazırda var diye yapayım diyorum zaten ileriki zamanlarda 5000 serisine geçeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knkm elimde vardı diye diziyorum 1 sene içerisinde rtx 5000 serisine geçeceğim şuan boş durmak istemediğim için diziyorum valo CD açsın yeter bana şu anlık
Tavsiyen için teşekkür ederim 5600 e karar verdimR5 1600+A320 gene valo oynatır,he ama o sistemde direk ekran kartı upgrade yapacaksan sonrasında,evet mümkün değil yetmez,5600 den aşağısı kurtarmaz,eldeki cpu ile 5600e geçmeden önce bios update yapmayı unutma
Klasik Türkiye alıştık artık 1 haftaya kalmaz mecbur geri düşer fiyatları ellerinde patlar yoksabizim fırsatcı ve terbiye almamış satıcılar icin sıradan bir durum.
Niye çalışmasın be 2004 model Nvidia ekran kartını Windows 10 da çalıştırdım geçen, oyun testi yaparken yandı maalesef termal macun kurumuş dikkat etmemişimRTX 1060...
Alıntıyı görüntüle
Şaka bir yana bir dostum Nvidia GTX 1000 Serisinde UEFI imza desteğini yakında kesecek ve windows da çalışmayacak,ondan dolayı ilk olarak bi linux'a geç
Ucuz Yollu Olsun Diyorsan R5 1600+A320 İşlemci anakart kombosu işini görür dostum
kast ettiğim şey şu:Niye çalışmasın be 2004 model Nvidia ekran kartını Windows 10 da çalıştırdım geçen, oyun testi yaparken yandı maalesef termal macun kurumuş dikkat etmemişim![]()
Secure Boot Windows 11 kullananları alakadar eden bir durum ben Windows 10 ile devamkast ettiğim şey şu: