🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

Sana iyi fiyat kesilmiş diğer forumlardaki konuda farklı senaryolar vardı. Ürünler gelmeden iptal çekenler ve satamam diyip iade edenler yazmış. 100 bin lira sistem yada kart, aldım iade ettim kabul edildi edilmedi, arızalı geldi şurası problemli geldi vs. hep sinir stres dert olabilecek şeyler. Riske girip şanslı olanlar da var.
Anladım hocam, bu forumda vatandaki 135k'lık 5090 sistemi aldığını bildiğim herkes ekran kartı harici şeyleriniade edip ekran kartıni 104k'ya aldı. Şimdi ben de yarın incehesaba 5090 suprim gelirse 130'a onu mu alsam innoyu 104k'ya elimde mi tutsam diye ikilemdeyim.

Anladım hocam, bu forumda vatandaki 135k'lık 5090 sistemi aldığını bildiğim herkes ekran kartı harici şeyleriniade edip ekran kartıni 104k'ya aldı. Şimdi ben de yarın incehesaba 5090 suprim gelirse 130'a onu mu alsam innoyu 104k'ya elimde mi tutsam diye ikilemdeyim.
Bizim kararlılık. Geçen tuf gelmişti amazona 120k dan ikinci ele onu alacaktım mesrla 9 taksit bunu da 120 den vermeyi denerdim bi anda tuf5090 olurdu hem de amazon'dan garantili bir şey olsa 1 sene içinde para iadesi yapıyorlar

Bizim kararlılık. Geçen tuf gelmişti amazona 120k dan ikinci ele onu alacaktım mesrla 9 taksit bunu da 120 den vermeyi denerdim bi anda tuf5090 olurdu hem de amazon'dan garantili bir şey olsa 1 sene içinde para iadesi yapıyorlar
Hocam ben bu ekran kartini almadan önce 2 ay boyunca incehesaptaki suprimi almaya calistim, limitim var ben kartı telefona gelen kodla sipariş ediyorum işbankası satın alımı onaylamayip beni dolandiriyor musunuz diye ariyor. Kaç kere müşteri hizmetleri ile kavga ettim, aramayın beni sizin yüzünüzden sahip olduğum limiti bile harcayamıyorum diye. İçime oturdu artık o kart 😅. Hala suprim için gidip gitmeme konusunda kararsızım vallahi bilemiyorum ekstra 25-30k'ya değer mi. İkisi de 5090 sonuçta.

Vatan bu iadeleri nasıl kabul etmiş?

Toplu satılan şeylerde tekil iade durumunu nasıl göz ardı etmişler? Pazaryerlerinde birlikte satılan ürünlerde (bundle gibi) artık iade de tamamnını etmeniz istenebiliyor. En azından satıcıya seçeneği var.

Bu şekilde suistimal derecesindeki durumda Vatan bir dahakine buna izin vermeden kampanyalı ürün oluşturur. Sonuna kadar da hakkıdır.

Cidden ülke olarak sağlıksızız.

E-ticaret denen şeyi uzaktan satışı kendi test lab ve kazanç kapısı haline getiren düzenin hepsine de cidden yazıklar olsun.

Toplu satılan şeylerde tekil iade durumunu nasıl göz ardı etmişler? Pazaryerlerinde birlikte satılan ürünlerde (bundle gibi) artık iade de tamamnını etmeniz istenebiliyor. En azından satıcıya seçeneği var.

Bu şekilde suistimal derecesindeki durumda Vatan bir dahakine buna izin vermeden kampanyalı ürün oluşturur. Sonuna kadar da hakkıdır.

E-ticaret denen şeyi uzaktan satışı kendi test lab ve kazanç kapısı haline getiren düzenin hepsine de cidden yazıklar olsun.
harbiden nasıl kabul ettiler ona anlam veremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben de yarın incehesaba 5090 suprim gelirse 130'a
Hocam 130 a geleceğini nereden biliyorsunuz tahmin mi?
Bir de incehesapta vadesiz kaç taksitle geliyor ürünler cuma geceleri

Hocam iyi de rahatsız etmez mi ya ondan korkuyorum.
Bir de deneyebileceğim bir sistem yok elimde. Alıp bekleticem seneye falan anca toplayabilirim ya da bu senenin sonuna doğru.
Undervolt ile çözülüyor demişler ama o zaman da performans düşmez mi?
Bende 5090 var astral var coil wine ama kafaya takmıyorum şahsen bir önemi yok benim için takıntılı değilim.

Hocam son 2 aydır falan her 2 haftada bir 130k'ya 5090 suprim soc satışa sundular. 3 hafta önce geldi, geçen hafta gelmedi sıra bu cumada.

3 taksit alırsın artık incehesaptan gelse ne olur :D

Vatandaki 5090 hazır sistemi alıp diger parçaları iade ettim. Ekran kartının faturası 104k. 104/3 takditle INNO3D RTX 5090 aldım kimin elinde patladıki bu mevzu ? Aldığını bildiğim herkes iade etti diğer parçaları.
hazır sistem alıp ekran kartı hariç diğerleri iade edilebiliyor mu ?

Yahu ne alakası var? toplu satılsa da bunlar ayrı ayrı tekil ürünler. Fatura aşamasında da ayrı ayrı faturalandırılıyorlar. Ben de 135K ya 5090 lı sistemi alanlardan biriyim tüm sistem geldi tek 5090 kaldı o da kargoda. Kart gelince sistemi iade edecem. Bu bir sistem açığı değil, markaların topladığı özel bir sistem olmadığı için misal MSI yada Asus gibi vatan her şekilde parça iadesi alıyor ki hukuki olarak da almak zorunda.

Faturada 16GB DDR5 rami 3800 gibi komik bir rakamdan hesaplamışlar hatta bu parça hariç diğerlerini iade etmeye çalışacam.

Dediğim gibi yasal olarak normal bir durum. Siz niye bu kadar celallendiniz? koca vatanı düşünmek size mi kaldı?

hazır sistem alıp ekran kartı hariç diğerleri iade edilebiliyor mu ?
Evet. Daha bugun musteri hizmetleti ile görüştüm, bazı arkadaşlar direkt ekran kartı haricindekileri iptal edip paralarini almislardi. Bende ürünler kargolanmıştı, ekran kartini alıp diğer tüm parcalarin kargosunu teslim almamistim. Çünkü hem ayri faturadadılar (5090 104k olarak tek basina fatura kesilmisti) diger parcalar iade olarak ankaraya döndü ve pzt teslim aldilar. Bugun aradim, iadeniz onaylandı en geç 3 güne bankanıza iletilecek dediler. 32k yatacak şimdi. 104k'ya INNO3D 5090 X3 aldım 3 takditle 35*3 olarak ödeyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri