Öneri 2 TB SSD önerisi Bütçe 15k

VeVx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
519
Bütçe
15000
Başlıkta gördüğünüz gibi dramli pci e 5.0 bir ssd arıyorum. 2 tb işimi görür diye tahmin ediyorum. Maalesef 4.0 bile olsa 4tb olanlar en giriş seviyesi olanı bile bütçemi aşıyor.
Dram farkları var mıdır varsa nasıldır öneriniz nedir? Teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Normal bir kullanıcıysan DRAM ile DRAM olmayan arasındaki farkı anlaman zor. Ama fotoğrafçılık, video edit gibi yüksek boyutlu dosyalarla uğraşıyorsan o zaman DRAM'li SSD seçebilirsin.

Normal bir kullanıcıysan DRAM ile DRAM olmayan arasındaki farkı anlaman zor. Ama fotoğrafçılık, video edit gibi yüksek boyutlu dosyalarla uğraşıyorsan o zaman DRAM'li SSD seçebilirsin.
Hocam 2tb lik bir şey benim için nispeten pahalı olacak tabi bir de ssdler falan sık sık değiştirmek istediğim şeyler değil. Bu sebeple alırken dramli alıp. Okuma yazma dayanıklılığını da arttırmış olacağım. Yani hem performans hem dayanıklılığa katkısı olacak. Ayrıca gen5 soketli anakartımı da gen4 te kullanıyorum. Gen5 te denemiş olacağım :)

O zaman bunlar var. PCI-E 5.0 ve 2GB önbellekli. Yalnız bunlar Crucial marka. Crucial markası piyasadan çekiliyor artık. 2 yıl garantisi var maksimum.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
@Lost_Dragon @Alpha45
Yüksek ihtimal Crucial T700 CT2000T700SSD3 2 TB 12400/11800 MB/S PCIe Gen5 alacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Evet garanti kapsamı açısından Kingston alınabilir.

Evet garanti kapsamı açısından Kingston alınabilir.
Garanti sağlayamadan satışlarına devam edemez. Micron satışlar devam ettiği sürece. Hizmet vermeye ve yasal garanti süresini süresince hizmet vereceğinin açıklamasını yaptı. Zaten bir ürünü garantisini karşılayamıyorken satmaya çalışıyorsan. Garantiden daha çok zarar edebileceğin cezalar ve davalarla karşılaşırsın. Ülkemiz çok iç açıcı olmasa da gene de bu konuda iş görür. :) Kingston f/p bulamadım.

Geri