Bu piyasada Altın alınır mı?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,314
Muteahhit daire satamiyordu o zaman borcunu altina çevirip sözleşme imzalamistik 2 3 sene para veremedi birikti birikti dun verdi parayı yüklü bir para bu piyasada altin alinir mi? Bilgili arkadaslar bilgilendirebilir mi? YTD koyun başınız ağrımasın

Valla 1-2 ay önce 67 den gümüş almıştım 128 olmuş şimdi kriptoya döndü değerli maden piyasası bile.Ama altın sakin sakin artıyor ben üzeceğini sanmıyorum uzun vadede hele şu dönemde ytd.

Muteahhit daire satamiyordu o zaman borcunu altina çevirip sözleşme imzalamistik 2 3 sene para veremedi birikti birikti dun verdi parayı yüklü bir para bu piyasada altin alinir mi? Bilgili arkadaslar bilgilendirebilir mi? YTD koyun başınız ağrımasın
2 hafta falan oluyo 6200 den 30 gram aldım bozması 6422 şuan. Uzun vadeliyse alınır. Kısa vadeli alınmaz

eskiden dolar altına endeklisydi geçmişte amerika altını dolara endeksledi,altın likit ve değer kaybetmeyen bir maldır,devlet biliyor milletin yastık altında ne kadar altını olduğunu ondan dolayı ağzının suyu akıyor,kendince altını yükseltip insanları altınlarını sirkülasyona sokmaya çalışıyor,altın devletin eline bir geçti mi artık o balon patlayacak altn çok düşecek diyorlar,göreceğiz

67 den gümüş almıştım
1768478567382.webp

2 hafta falan oluyo 6200 den 30 gram aldım bozması 6422 şuan. Uzun vadeliyse alınır. Kısa vadeli alınmaz
Alip 2 3 sene ellemem en azından 10 20 gram degil 500 gram alacağım ben adamin kac tane sitesini yaptik haddi hesabı yok 2.5 sene sonra yeni verdi parayı daha

Alip 2 3 sene ellemem en azından 10 20 gram degil 500 gram alacağım ben adamin kac tane sitesini yaptik haddi hesabı yok 2.5 sene sonra yeni verdi parayı daha
500 gram alıp uzun süre bekleyeceksen al.

Altın al uzun vadede rahat edersin kısa vadede ettirmeyebilir

hep yükseldi alınmaz diyolar ama hep de yükseliyor, arada bi düşürüp cep dolduruyorlar ama finalde artıyor

Ben geçen ay 35 Gr aldım. Bu ay bir sağlık sorunu yaşadığım için iki ay alamam ama sonraki aylar fırsat buldukça almaya devam edeceğim.

hep yükseldi alınmaz diyolar ama hep de yükseliyor, arada bi düşürüp cep dolduruyorlar ama finalde artıyor
Onları zenginler yapıyor zaten milyarderler adam aliyor 100 kg altin aralarında anlaşıp ons bazında düşürüyor ondan parayi vuruyor işte sonra cikariyor geri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim oyum, al.
Valla alacağım ama önümüzdeki hafta bi beklemede kalacağım para hesabımda baktim düşeceği yok hemen kuyumcu tanidik zaten arayıp ayirttiririm su abd iran meselesi kesinleşsin de ondan sonra belli olur

Onları zenginler yapıyor zaten milyarderler adam aliyor 100 kg altin aralarında anlaşıp ons bazında düşürüyor ondan parayi vuruyor işte sonra cikariyor geri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla alacağım ama önümüzdeki hafta bi beklemede kalacağım para hesabımda baktim düşeceği yok hemen kuyumcu tanidik zaten arayıp ayirttiririm su abd iran meselesi kesinleşsin de ondan sonra belli olur
Milyarder değilim ama her ay 4-5 gram almaya özen gösteriyorum şuan 143gr altınım var düğünde gelenleri saymıyorum

Geri