Bozkurtami
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
şimdi gençler mountain dragon paketi yükledim fab'dan herşeyi yaptım ama bir türlü ejderhadan inemedim mount and blade 2 gibi bir oyun yapmak istiyorum düşman vs yaptım ejderha düşman'a alev topu ve ateş püskürttüğünde canı azalarak ölüyor düşman ejderhaya saldırdığında canı azalarak ölüyor animasyonlu bir şekilde ama karakter ejderhanın içinde galiba bug da kalıyor ve ejderha öldüğünde kontrol karaktere geçmiyor kontrol karaktere geçtiğinde ise sağa ve sola dönebiliyor ve zıplayabliyor sadece zıpladğında ise haritanın zemininin altına düşüyor internettte ve yapay zeka kullanarak yardım aldım ama tam istediğim gibi olmadı ve problemler daha çok arttı ben şöyle bir şey istiyorum mesela hem ejderha düşman'a hasar versin o tamam ama karakterim de düşman'a kılıç savurarak hasar versin önceki projemde yapmıştım o kılıç savurarak hasar verme işini ama onu kopyala-yapıştır yaptığımda ve hatalı yerleri düzelttiğimde olmamıştı ve bir şey daha yapmak istiyorum düşman karakterime vurduğunda canı biterse karakterim animasyonlu bir şekilde ölsün onu da yapmıştım ama onu da yeni projeme uyarladığımda olmamıştı sıfırdan basitçe bu aklımdaki sistemi nasıl kurabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum