🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında 300 TL indirim YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

Troy karta iade veren yer var mı ?
TROY Kartı olan arkadaşlar için;

Ben yeni kart istedim MasterCard logolu, hala gelmedi. Ancak o yeni istediğim karta bağlı ''Dijital Kart'' tanımladım ve onunla aldım. Şu an kampanyadan yararlandınız diyor, ücrette gelir diye düşünüyorum ancak emin değilim. İsteyen deneyebilir.

yenilendi mi

Ben yeni kart istedim MasterCard logolu, hala gelmedi. Ancak o yeni istediğim karta bağlı ''Dijital Kart'' tanımladım ve onunla aldım. Şu an kampanyadan yararlandınız diyor, ücrette gelir diye düşünüyorum ancak emin değilim. İsteyen deneyebilir.
Hocam sizinki isim olarak ne geçiyor play TLcard falan mı yoksa direk tlcard diye mi

Kampanyayı yeni gördüm de bugün alırsam sayar mı acaba? Yansıması yarını bulursa provizyondan diye bi şüphelendim.

Benim kart troydu onun için MasterCard çıkardım bu becereksizler play TLcard adın da bir şey göndermişler onunla meğersem yapılmıyormuş ben görmeden oyun almıştım iade ettim 16 gün falan iadeyle uğraştım 😐

Yani her türlü kart istemek gerekiyor MasterCard logolu veya visa sonra erkenden işlem yapabiliyoruz

Geri