İncehesap gaming masa iade sorunu Cougar E-Star 120

erdo62

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba arkadaşlar, İncehesap'tan Cougar E-Star 120 elektrikli oyuncu masası satın aldım. 09.01.2026 sipariş verdim, 13.01.2026 tarihinde kurulumunu yaptım. Ancak 120 cm ölçü bana küçük geldi. Bunun üzerine 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim. Satıcıya iade talebi açtım fakat bana şu gerekçeyle iade alamayacaklarını söylediler:

"Merhaba, Koltuğunuz mobilya sınıfına girdiğinden iadesi alınamamaktadır."

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvursam haklı olur muyum. Daha önce benzer durum yaşayan var mı?

Ürün linki: https://www.incehesap.com/cougar-e-star-120-gaming-oyuncu-masasi-fiyati-86465/

Ekler

• 1000086275.webp
    1000086275.webp
    113.6 KB · Hit: 30
bu firma normal de 14 gün içerisinde herhangi bir sorun belirtilmemesine rağmen ürünü iade gönderirseniz ürünü direkt olarak servise gönderiyor, serviste üründe bir kusur vb bir nevi firmayı koruyucu bir politika sunuyor. bir nevi insanı bezdirme ve ürünlerinin ne olursa olsun iade edilmemesini istiyorlar böyle yaparak, sizin ürününüzü servise gönderemedikleri için yalandan mobilya yalanına başvurmuşlar gibi. geçmiş olsun, hakkınızı savunun, cimer, thh, şikayetvar, ekşi sözlük, forum siteleri şikayetinizi her tarafa yaymaya çalışın, bunların anladıkları dil bu.

Geri