Hp victus 16 S Fandan garip sesler gelmesi

Reaksiyon skoru
0
Hp victus 16 s0017NT’ye sahibim oyun oynarken fandan garip sesler gelmeye başladı sürtme veya titreme sesi gibi kısacası bozuldu.
Bu ses WASD’nin olduğu yerdekı fandan geliyor CPU mu GPU mu bilmiyorum fanı alıp kendim takıcam param olmadığı için nereden alabilirim parçayı yardımcı olursanız sevinirim.

Klavyeye dokunmadığın zaman ses kesiliyorsa kasa esnediğinden o ses geliyordur.
O halde wireless veya usb klavye kullan. Zaten laptop klavyeleri oyunculara uygun değildir. Önerilmez.

Ek olarak havalandırma boşluklarından kompresörle hava üflet.
Ama önce laptopun altındaki deliklerden üflet sonra yanlardaki ve varsa arkadaki boşluklardan

Klavyeye dokunmadığın zaman ses kesiliyorsa kasa esnediğinden o ses geliyordur.
O halde wireless veya usb klavye kullan. Zaten laptop klavyeleri oyunculara uygun değildir. Önerilmez.

Ek olarak havalandırma boşluklarından kompresörle hava üflet.
Ama önce laptopun altındaki deliklerden üflet sonra yanlardaki ve varsa arkadaki boşluklardan
Klavye’ye dokunmamla alakalı değil.İlk başta fan yüksek devirdeyken oluyordu artık hep öyle iuan baya yüksek bi ses çıkıyo rulmanı gitti sanırsam.
Güvenilir yedek parça satan site biliyorsanız söyleyebilirsiniz teşekkürler.

Klavye’ye dokunmamla alakalı değil.İlk başta fan yüksek devirdeyken oluyordu artık hep öyle iuan baya yüksek bi ses çıkıyo rulmanı gitti sanırsam.
Güvenilir yedek parça satan site biliyorsanız söyleyebilirsiniz teşekkürler.
Bilgisayarı sıfır mı aldın. Ne zamandır kullanıyorsun?
Garantisi var mı?
Fanın kısa sürede bozulması normal değil.

1.4 yıl oldu içini açtığım için garantisi bittş galiba sıfır aldım
İçini açıp ne yaptınız? Ssd mi taktınız ya da ram?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses o işlemden sonra çıkmaya başladıysa içine parça düşmüş, olabilir. Arka kapak çıkarken mutlaka 1 tırnak kırılır. O fana girdiyse sesi o çıkarıyordur.
Durum böyleyse tekrar arka kapağı çıkarıp kompresörle hava tutmanızda fayda olabilir. Arka kapağı takmadan birf çalıştırın. Bahsettiğiniz Ses çıkıyor mu dinleyin.
Laptopu kullandığınız masada örtü olmasın ve masayı temiz tutun. Kırıntılar hava deliklerinden zamanla girerek kanalları tıkayabilir.

Not: Yukarıda bahsettiğimiz işlemleri yapıp, yine de Ses gelmeye devam ederse taktığınız parçayı çıkarıp fabrikasyon haliyle servise gönderin.
Sorun olmaz muhtemelen.

Son düzenleme:

Ses o işlemden sonra çıkmaya başladıysa içine parça düşmüş, olabilir. Arka kapak çıkarken mutlaka 1 tırnak kırılır. O fana girdiyse sesi o çıkarıyordur.
Durum böyleyse tekrar arka kapağı çıkarıp kompresörle hava tutmanızda fayda olabilir. Arka kapağı takmadan birf çalıştırın. Bahsettiğiniz Ses çıkıyor mu dinleyin.
Laptopu kullandığınız masada örtü olmasın ve masayı temiz tutun. Kırıntılar hava deliklerinden zamanla girerek kanalları tıkayabilir.

Not: Yukarıda bahsettiğimiz işlemleri yapıp, yine de Ses gelmeye devam ederse taktığınız parçayı çıkarıp fabrikasyon haliyle servise gönderin.
Sorun olmaz muhtemelen.

Hava tuttum zaten fanı elime alıp düzelmedi farkettım kı fanın üst tarafı sabit alt tarafı sallanıyodu kanatları dengesizlik vardı

Hava tuttum zaten fanı elime alıp düzelmedi farkettım kı fanın üst tarafı sabit alt tarafı sallanıyodu kanatları dengesizlik vardı
Fanın resmini çekseydin. Üstünde ebat ve modeli yazar genelde. O zaman elin yatkın sanırım. Fan alabilirsin.

Fiyat 3 bin civarı. Gönder servise onlar baksın bence.
20 gündür bozuk param yok diye yaptıramadım bi 20 gün daha servisi bekleyemıyecegım 2000 tl ye buldum bide macun alıcam takarım herhalde

20 gündür bozuk param yok diye yaptıramadım bi 20 gün daha servisi bekleyemıyecegım 2000 tl ye buldum bide macun alıcam takarım herhalde
Emin olamadığım şey sağdakinin gpu fanı olup olmadıgı ama internetteki gpu fanlarıyla aynı gibi

Ekler

• IMG_FE833BAA-FF4F-40BD-9764-1760371245F7.webp
    IMG_FE833BAA-FF4F-40BD-9764-1760371245F7.webp
    2.3 MB · Hit: 9

Emin olamadığım şey sağdakinin gpu fanı olup olmadıgı ama internetteki gpu fanlarıyla aynı gibi
Evet farklıymış fanı sipariş ettim bakalım nolucak yardımın için sağol

Geri