Öneri 300.000 - 350.000 TL Arası alınabilecek ideal arabalar ?

Klayjre

80+
Reaksiyon skoru
41
Herkese selam, Motorumu satıp üzerine ekleyip araba almak istiyorum, ekleyeceğim parayla birlikte totalde max 350.000 civarı bir bütçem oluyor. İlk arabam olacak (daha önce araç kullandım tabi) çok çakal işi bmw vs takıntım yok tipi ve motoru olabildiğince düzgün olabilecek genç işi bu fiyatta hangi araçlar varsa bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Max bütçe : 350.000

Bende bu civarda araç düşünüyorum, ama bütçemiz çok düşük, fiat albea 1.3 multijet olabilir, clio olabilir ama bunların hepsi tabi yüksek km araçlar, başka bir çare yok gibi.

Bende bu civarda araç düşünüyorum, ama bütçemiz çok düşük, fiat albea 1.3 multijet olabilir, clio olabilir ama bunların hepsi tabi yüksek km araçlar, başka bir çare yok gibi.
Fiesta 1.4 veya 1.25 eklenebilir listeye hocam

Bütçe olarak 200 - 250 bandı araç bakıyordum otomatik vites 350000'de honda civic 1.5 el aldım 180.000'e tavsiye ederim eski model ama sorunsuz bir araç.

300 350 bandına sorunsuzluk takıntısı varsa corolla tavsiye ederim. Genç işi olsun eğlenceli olsun ama cebimi de yormasın dersen 1.4 is ve 1.6 ies bakabilirsin. Yıl takıntısı var ise o zaman en mantıklısı fiat (linea, albea). Bu fiyatlara düşük km olmaz ama temiz bulursanız da başınız ağrımaz.

Son düzenleme:
Bütçe olarak 200 - 250 bandı araç bakıyordum otomatik vites 350000'de honda civic 1.5 el aldım 180.000'e tavsiye ederim fakat eski model ama sorunsuz bir araç.

300 350 bandına sorunsuzluk takıntısı varsa corolla tavsiye ederim. Genç işi olsun eğlenceli olsun ama cebimi de yormasın dersen 1.4 is ve 1.6 ies bakabilirsin. Yıl takıntısı var ise o zaman en mantıklısı fiat (linea, albea). Bu fiyatlara düşük km olmaz ama temiz bulursanız da başınız ağrımaz.
Km veya yaş takıntım yok ancak aracı alıp sanayi sanayi de gezmek istemem dediğiniz gibi sıkışmış birinden honda veya eski kasa corolla düşürebilirsem bütçeme uydurabilirim o tarz araçları da

palio albea clio 2.5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri