Apple vs Samsung ekosistemi

1 tb s26 ultra(16 ram olduğu için) buds 4 pro s11 watch 7 ekosistem üstüne masaüstü sistem dizerim apple ekosistem alacağıma
ben samsung kullanıyorum kral etrafımdaki herkesede samsung ekosistemi kurmasını söylüyorum en yakın arkadaşım s25u-buds 3 pro-buds fe-watch 8 ultrası var varya o kadar güzelki

ben samsung kullanıyorum kral etrafımdaki herkesede samsung ekosistemi kurmasını söylüyorum en yakın arkadaşım s25u-buds 3 pro-buds fe-watch 8 ultrası var varya o kadar güzelki
bende de s23 buds fe watch 7 s11 var s26 ultrayı bekliyorum lansmanda alacağım buds 4 proyu da yanında çıkaracaklar sanırım watchta ultra gereksiz gibi geliyor watch ultra alacağıma ekran kartımı yükseltirim şahsen

Kral naptın sen öyle, ekosistem dediysem de öyle son modele girişeceğim demedim.
sen apple ekosistem diyenlere aldırış etme daha kendi ekranını üretemeyen-ilk aiı çıkarıp 1 gram geliştiremeyen bir markaya para verme

bende de s23 buds fe watch 7 s11 var s26 ultrayı bekliyorum lansmanda alacağım buds 4 proyu da yanında çıkaracaklar sanırım watchta ultra gereksiz gibi geliyor watch ultra alacağıma ekran kartımı yükseltirim şahsen
arkadaşın parası vardı herşeyi fulledi(pc-laptop-koltuk-yatak-scooter-e bike)

Ultra modelinin de ince olmasından dolayı; Hoparlör taraflarına yakın ekranda çatır çatır sesler çıkıyormuş.
videosu var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende buds 3 pro var gayet memnunum neyi kötüymüş
ses kalitesi olarak nasıl hocam 24khz mi ne diye görmüştüm sadece samsung telefon kullanırken tam performansını veriyormuş
bana ses kalitesi buds feden biraz iyi olsa yeter yapay zeka anc ve su geçirmezlik asıl önemli olan

videosu var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses kalitesi olarak nasıl hocam 24khz mi ne diye görmüştüm sadece samsung telefon kullanırken tam performansını veriyormuş
bana ses kalitesi buds feden biraz iyi olsa yeter yapay zeka anc ve su geçirmezlik asıl önemli olan
Sesin videosu yokta bu durum hakkında video çeken var.

Geri