Apple vs Samsung ekosistemi

apple ama git gide eriyor apple yerinde sayıyor biraz diğer markalara göre

ironi yapmıştım :( 250kya kurabileceğin ekosistemi samsungta 150kya kurabiliyorsun 26u s11 buds 4 pro watch 7 yapacağım ben de telefon kulaklık eksik
İkinci elde Ultraya güzel fiyat biçmişler. iPad Pro M4 + Kalem + Klavye şeklinde almaktansa direkt Ultramı alsam karar veremedim. Uzun ömürlü olup kalem performansından dolayı tercih edilmesinden dolayı iPad düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?

İkinci elde Ultraya güzel fiyat biçmişler. iPad Pro M4 + Kalem + Klavye şeklinde almaktansa direkt Ultramı alsam karar veremedim. Uzun ömürlü olup kalem performansından dolayı tercih edilmesinden dolayı iPad düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
telefonun ne
birini 11 inç birini 14.6 inç alıyorsun günlük hayatta s11 daha dengeli fiyatta bence bütçeyi düşünüyorsam
render alıyorsan o tarz işlerde kullanıyorsan ipad
bütçe önemsiz dersen ekran boyutu lazımsa ipad pro 13 inç m4 ya da m5 bak ultradan daha iyi iphone 17 veya 16 pro ile kullanırsın bi de macbook pro alırsın

telefonun ne
birini 11 inç birini 14.6 inç alıyorsun günlük hayatta s11 daha dengeli fiyatta bence bütçeyi düşünüyorsam
render alıyorsan o tarz işlerde kullanıyorsan ipad
bütçe önemsiz dersen ekran boyutu lazımsa ipad pro 13 inç m4 ya da m5 bak ultradan daha iyi iphone 17 veya 16 pro ile kullanırsın bi de macbook pro alırsın
Telefon iki markadan da alakasız; Redmi 13C.

Airpods olduğu için iPad Pro'ya daha yakınım. M4 13 inçler 11 inç'e göre çok pahalı. 11 inç yetmez mi?

Apple

Telefon iki markadan da alakasız; Redmi 13C.

Airpods olduğu için iPad Pro'ya daha yakınım. M4 13 inçler 11 inç'e göre çok pahalı. 11 inç yetmez mi?
bilmem yetmez mi hangisini istiyosan onu al apple ekosistemi aynı özelliklerdeyken daha pahalıya patlıyor
ipad air m3 13 inç ile s11 ultra aynı fiyat
air 13 inç daha pahalıymış aynı fiyat değil

İkinci elden kuracağım.
tamam yinede samsung daha karlı en azından garantide mükemmel hizmet sunuyor 2 arkadaşım 2 ayda buds fe bozdu yenisini yollarılar ikisinede(kulaklıları yaklaşık 1 yıllık ve sayısız kez yere düşürdüler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,954
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri