Şu aşamada 5070ti sistem kurmak mantıklı mı ? sistem tavsiyesi lütfen

Reaksiyon skoru
9
Merhaba herkese. Aklımda 5070ti bir sistem toplamak var, tahmini fiyat aralığı vereceğim ama net fiyat veremeyeceğim malesef. Çünkü ram fiyatları uçmuş. Şu an sizce toplamak mantıklı mı ? Ekran kartı 5070ti üretimini de durdurdu diye haber gördüm NVDİA için. Kaliteli bileşenlerden oluşan bir 5070ti toplamak istesek kaç TL harcamam gerekiyor ? Almışken kaliteli bileşen olsun istiyorum. Örnek vermek gerekirse ana kart M serisi değil de B850 gaming plus, tomehawk tarzı olabilir , İslemci 9800x3d olabilir. Güç kaynağı kaliteli olmalı . Ram 32 GB almışken almak mantıklı gibi duruyor. Hazır sistem olursa tadından yenmez. İncehesap, Gaminggentr, Gamegaraja kaba taslak 5070ti yaparak baktım ama dediğim şekilde şu an en F/P olan hangi kasadır özelleştirmelerle . Şimdiden teşekkürler . Bir de 2k mı 4k da mı bu sistemi kullanmak mantıklı ? Teşekkürler

Merhaba herkese. Aklımda 5070ti bir sistem toplamak var, tahmini fiyat aralığı vereceğim ama net fiyat veremeyeceğim malesef. Çünkü ram fiyatları uçmuş. Şu an sizce toplamak mantıklı mı ? Ekran kartı 5070ti üretimini de durdurdu diye haber gördüm NVDİA için. Kaliteli bileşenlerden oluşan bir 5070ti toplamak istesek kaç TL harcamam gerekiyor ? Almışken kaliteli bileşen olsun istiyorum. Örnek vermek gerekirse ana kart M serisi değil de B850 gaming plus, tomehawk tarzı olabilir , İslemci 9800x3d olabilir. Güç kaynağı kaliteli olmalı . Ram 32 GB almışken almak mantıklı gibi duruyor. Hazır sistem olursa tadından yenmez. İncehesap, Gaminggentr, Gamegaraja kaba taslak 5070ti yaparak baktım ama dediğim şekilde şu an en F/P olan hangi kasadır özelleştirmelerle . Şimdiden teşekkürler . Bir de 2k mı 4k da mı bu sistemi kullanmak mantıklı ? Teşekkürler
5070 ti ı birkaç içinde bulamayacak duruma geleceğiz. 2026 yılından ümidi kes. Fiyatlar daha da zıvanadan çıkmadan sabahı beklemeden ne yapacaksan yap. Bu kadar söyleyeyim

Tavsiyeleri alabilirim fiyat performans kaliteli parçalardan oluşursa sevinirim. Yaşım 34 , almışken kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğim bir sistem istiyorum. Hazır sistem olursa sevinirim. 1 hafta sonra sipariş verebilirim o süreçte yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

Bu akşam incehesap gaming gecesini takip edin. Oradan 5070ti lı bir sistem yapıştırıp geçin, istediğiniz kaliteye göre özelleştirerek. Kafanıza göre hazır sistem bulamazsanızda parça parça alıp kısa sürede toplamakta mantıklı. İndirimleri kovalayıp 3-5 gün mesai harcayıp daha ekonomik bir sistem kurabilirsiniz. Fakat acele etmenizde fayda var.

5070ti şu an en f/p nvidia ekran kartı, kesinlikle tavsiye ederim.

Bu aksamki incehesap gaming gecesinden alamayacağım. 23 ünde elime para geçecek önden konuyu o yüzden açtım. Mümkün olduğunda kaliteli olması parçaların çok önemli. Hazır sistem olursa kafam daha az ağrır düşüncesindeyim. Sanırım önümüzdeki hafta gaming gecesi en mantıklısı mı su an için ? Tavsiye sistemleriniz varsa düşünmek için görebilirim, özelleştirmelerle atarsanız da tadından yenmez, teşekkürler

Bu akşam incehesap gaming gecesini takip edin. Oradan 5070ti lı bir sistem yapıştırıp geçin, istediğiniz kaliteye göre özelleştirerek. Kafanıza göre hazır sistem bulamazsanızda parça parça alıp kısa sürede toplamakta mantıklı. İndirimleri kovalayıp 3-5 gün mesai harcayıp daha ekonomik bir sistem kurabilirsiniz. Fakat acele etmenizde fayda var.
Bence de 1 hafta sağlam takiple iyi sistem kurulabilir ama çok efor istiyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada dediğin kaliteli parçaları içeren hazır sistem bulamazsın. Bulsan da ucuz olmaz aksine pahalı olur ama tek tek toplarsan kaliteli parçaları ucuza denk getirirsin. Yani para harcayacağım iyi bir sistem kurayım dersen hazırlara vakit harcama. Parça kalitesi pek önemli değil gpu, cpu iyi olsun yeter diyenlerin ve bütçesi az olanların hazır sistem bakması evladır.

Bence de 1 hafta sağlam takiple iyi sistem kurulabilir ama çok efor istiyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada dediğin kaliteli parçaları içeren hazır sistem bulamazsın. Bulsan da ucuz olmaz aksine pahalı olur ama tek tek toplarsan kaliteli parçaları ucuza denk getirirsin. Yani para harcayacağım iyi bir sistem kurayım dersen hazırlara vakit harcama. Parça kalitesi pek önemli değil gpu, cpu iyi olsun yeter diyenlerin ve bütçesi az olanların hazır sistem bakması evladır.
O halde parça parça nereden nasıl takip etmemi önerirsiniz ? Önerdiğiniz parçaların linklerini atarsanız sevinirim. Mahallemdeki bilgisayarcı ile bu konuyu konuşacağım çünkü kurulumu profesyonel biri yaparsa daha sağlıklı olur sanırım. Anladığım şeyler değil. Cüzi bir ücretle kasayı oluşturur düşüncesindeyim. Yine de hazır sistem olarak da beğendikleriniz var ise görebilirim. Tşeekkürler

hocam bu sistem güzel hemde vatanın şubesinde kasayı toplayıp kontrolünü sağlıyorlar zaten fiyatıda çok uygun gibi duruyor parça parça çok fazla tutar sistemin fiyatı

Bu aralar 5070Ti sistem buldunuz buldunuz, bulamadınız 2 yıl zor sistem dizersiniz. Ben de bu sene 5070Ti Super + 9800x3d'li sistem dizecektim ama maalesef kaldık 1700 sokette. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,813
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri