Bu piyasada Altın alınır mı?

Hocam zengin yavşakların ne yapacagi belli olmuyor be bugün takip ettim altin bi 6330 a dustu bi 6510 cikti piyasa çok oynak bisi demek çok zor
zenginler ne yaparsa yapsın sen panik yapmayacak ve sabırlı olacaksan sıkıntı yok. Bitcoin 60k dolardan birden 15k dolara dustugunde kahvede dayının bırı cok guzel demıstı. bekle 2-3 sene yıne çıkar. cidden 3 seneye kalmadan 90k ya cıktı. YTD

Babam gümüş 11 tl iken kenara atmaya başladı 4 kilo gümüşümüz var 129 gördü bu hafta 1 kiloya yakında altın var şuan daha arz talep gören bir şey varsa gümüş denebilir lakin gümüş şeytan oynudur ani düşüşleri olur yani kısa sürede kar amacı düşünmemen lazım bunların yanı dışında Paladyum ve platinyum a da bakabilirsin + olarak fiziki alma imkanın varsa fiziki alın biz bankadan aldık bozdurmak istediğimizde baya komisyon istiyor satarken piyasa fiyatı bozarken -10 daha düşükten bozuyor

Para baronları, devlet merkez bankaları ne derse o olur, asıl boruyu onlar öttürürler... Zaten ellerinin altında servetler var ve en güçlü yapay zeka bilgisayarları ile ne zaman ne yapacaklarını da çok iyi hesaplayabiliyorlar, altın vuruşu da vurdular mı, o an küçük yatırımcılar biter... o yüzden piyasda hiç bir zaman emin konuşmamak lazım:

çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncü de ... Yani her zaman aynı serüven, hikaye olmaz, terse yatırırlar milleti...

Akıllı altın ve gumus yatırımcısı bu sert duşuşleri alım fırsatı olarak goruyor. YTD keşke dusse diyorda daha fazla alsak dıyorlar xD. YTD

Yukarıda bahsedilmiş, altın ve gümüşün çok soyguncusu da var, komisyondu carttı curttu malı götürenler var... bir de benim stratejim her yıl en az sermayeyi 2ye katlamaktır en azından, eğer 3 yıl beklesem siz hesap edin kaça katlamam gerektiğini... yani esas iş beklemek değil, dibe yakınken sezip almak ve tavana yakın noktalardan satmak...

Para baronları, devlet merkez bankaları ne derse o olur, asıl boruyu onlar öttürürler... Zaten ellerinin altında servetler var ve en güçlü yapay zeka bilgisayarları ile ne zaman ne yapacaklarını da çok iyi hesaplayabiliyorlar, altın vuruşu da vurdular mı, o an küçük yatırımcılar biter... o yüzden piyasda hiç bir zaman emin konuşmamak lazım:

çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncü de ... Yani her zaman aynı serüven, hikaye olmaz, terse yatırırlar milleti...
Bende ondan korkuyorum zaten ondan cekimserim altin konusunda 3 4 seferdir artıyor bir anda geri cekip te gramı 5000 5500 dusururlerse ayvayi yeriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda bahsedilmiş, altın ve gümüşün çok soyguncusu da var, komisyondu carttı curttu malı götürenler var... bir de benim stratejim her yıl en az sermayeyi 2ye katlamaktır en azından, eğer 3 yıl beklesem siz hesap edin kaça katlamam gerektiğini... yani esas iş beklemek değil, dibe yakınken sezip almak ve tavana yakın noktalardan satmak...
Benim o kadar tecrübe yok ben onla uğraşacağıma giderim 50 daireli bi site yaparim is olarak aynı paraya gelir kafam rahat olur en azından

Altın düşmez beklemeyin yapıştır geç.
Hocam bu zengin yahudiletin isine belli olmaz ya valla emin olsam alacağım da yarın gidip emin olamıyorum

dostum şu anda en garanti iki şey var biri RTX ekran kartı diğeri altın :D
Çinliler bir yapay zeka platformu geliştirmişlerdi ve aynı gün hatta hafta NVIDIA hiiseleri hiç olmadığı ölçüde çakılmıştı :) Filler tepişir, karıncalar ezilir... Kimse bilemez ne olacağını, o yüzden herkes en iyi bildiği işte ilerlemeli derim ben hep .

baba arsa alcan ozmn basfbhdsabh
Valla bi toki falan girse var ya şu Yenişehir mi ne diyolar o güzergahta 3 4 milyona alınıyor 200 250 mt yer imar planı icinde kalan yerler toki girse 1 daire verse 10 milyon olusu iyi para da kim bekilicek onu

dostum şu anda en garanti iki şey var biri RTX ekran kartı diğeri altın :D
Valla doğru altının o huyu iyi 100 düşerse 200 lira cikitor dünya karışık olduğu icin bakarım olum degil ya alirim 500 luk bi külçe dursun kosede hic bir zaman zarar ettirmez en azindan ons bazında düşse bile değerini korur en azından

Hocam simdi ne yapayım alayım mi almayayım mi bi akil ver ya YTD diye ekle de sonuna sıkıntı çıkmasın ortalama 2.8 para duruyor hesapta napayim bu kadar parayı sen bu işlerden anlayan birine benziyorsun şeytan diyor git kanal İstanbul güzergah üzerinden arsa al
Alabilirsin arsanı. Paraya bakışına bağlı sen bir şey yapmayacaksın anladığım kadarıyla. 2-3 sene öyle yatabilir diyorsan ve en azından bugünkü değeri kadar bir şey alsın diyorsan altına koyabilirsin. Ben 6 ay gibi sürede enflasyondan fazla getirmeyeceğini düşünüyorum sadece. Gerçek enflasyon böyle devam ederse. Daha uzun vade için arsaya da koyabilirsin.

Bu işin olayı zaten risk. Altından kat kat fazla kazandıracak bir şeyler var mı şu an, tabii ki var. Kripto on katını kazandırabilir mi kazandırabilir. Yine hisseden altının beş katını on katını kazanabilir misin kazanırsın. Ama 2 yıl sonra elinde yine 2.8m de olabilir. Sen şimdi bu para bana lazım değil ama çocuğu üniye yollarken altına araba çekerim, ilerde yazlık alırım diyorsan ve kaybetmiş olmak seni etkileyecekse arsa, altın, faiz, fon, bes vb gidersin. Yok 2.8 bizi ne rezil ediyor ne vezir ediyor dersen hisse, coin, forex vb girersin. Burada da hangi hisse, hangi coin sorularına ne cevap verilebilir ne güncel takip ettiğim bir şey var.

Ben bir şey desem de çevrenden duyduklarınla atılmamalısın buralara. Hele bu forum son adres olmalı. 50k'ya 12 taksit satılan ekran kartı başlığına burda 48k indirim yok ki diye cevap atıyor eleman. Otuz mesaj 50k'nın daha ucuz olduğunu anlatmaya çalıştık ve anlamadı. Sonuç olarak senin herhangi bir coin duyumun, hisse takibin vb yoksa hiç bulaşmadan düşük risk düşük getiriden devam et.

Ev araba arazi ve mutlu eş+çocuk kombinasyonuyla benden zengini yok açıkçası (gönüllerin zengini)
Aynen, bir kişinin iyi bir eşi, güzel bir evi, bir de sağlam bir arabası varsa ondan mutlu bir başkası yoktur :) Ben de böyle düşünürüm ama Allah ne verdiyse de hayır demem yani... Hep bir gelişim içerisinde arayış içerisinde oluyoz kısacası...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,383
Üyeler
188,095
Son üye
mertbeybaba
Geri