Yeni bilgisayar topladım hayvan gibi kasıyor

mfatihtnc

80+
Reaksiyon skoru
17
Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim ya bi el atsanıza dostlar

bilgisayar arka planda başka kritik güncellemeler yapıyor olabilir... tüm güncellemeler bitmeli öncelikle...

Bilgisayarda r7 9700x rx 9060xt 16gb anakartı colorful battle ax b650m plus v 14 kingston 16gb x 2 cl30 ram 1 tb wd sn850x az önce kurdum ama cs zaten 3 fps falan açılırkende menüdede valorant açılma ekranında kaldı hiç açılmadı. Amdnin sitesinden ekran kartı driverını güncelledim ama bilemedim ya bi el atsanıza dostlar
Normal değil bir şeyler yanlış occt indirir misin power test başlat

Normal değil bir şeyler yanlış occt indirir misin power test başlat
3 fps nasıl normal olsun ki :) benzetmek gerkirse halterci koparmada rekor denemesinde iken ortalığa sadece koku ve ses bombası atması gibi bi şey bu...

Ekran kartı driverini kuramamışsındır AMD sitesinden indir baştan kur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hdmiyı yanlışlıkla anakarta takmışız ya .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AHSDASHDAH yok canım taş gibi ya hevesimi kaçıramazsın
AMD hala çözemedi mi şunu cidden…
Onun sürücüsünü de kur o da oynatırdı sürücüsü olsa 😂

Geri