berkemal22
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1.9m kredi limitim vardı keşke hepsini kullansaydım diyorum evet ucuza gittim 350 bin için değmezdi ama işte krediyi çekip kullanınca sonrasında başka çektiğim krediyi de iptal edince puanımı düşürdü banka üstünü çekemedim aslında amacım iş kurmaktı ama işi de kuramadım kendi işimden de çıkarılınca böyle oldu yapılandırma aklıma yatıyor ama borç parçalı tek parça değil ek para kredi ve kredi kartı olarak üçünü tek paket yapmazlar sanırım ve faiz yükü çok biner 2-3 yıla varlığa devredip varlıkta gel 350 bin için 150 bin öde nakit kapatalım falan der diye düşünüyordum en iyisi o olurdukefil göstermediysen önce faiz biner devam eden süreçte banka avukatları filan haciz göndertir , bakarlar üzerine bir şey yok hiç bişe alamazlar anca faiz biner. sonra varlık fonunaydı heralde devir oluyor sende o sırada kırmızı listeye alınıyorsun ( bankalar arası adın cıkıyor gibi düşün yani kkb ile yapılan hiç bir şeyi yapamazsın bu sırada ). varlık fonu bildiğin kurban pazarlığı gibi senle pazarlık yapıyor faizsiz ucuzdan kapatırsın ( ödeme yöntemleri taksit filanda yapıyorlar acındır biraz kendini ) ama bu süreç biraz uzun soluklu. sonra sıfırdan bankalar sana kart kredi limiti vb vermeye başlar varlık fonunda ucuzdan kapatırsan. tabi etik mi hayır vergilerle ödeniyor faiz vatandaştan çıkar yani bi tık. hapis cezası yok yani kafan rahat olsun sadece borçlanma araçlarını kullanamazsın. ucuza gitmişsin. pek bi haşır neşirimdir bu tarz işlerde.
NOT: burada yazılanların hiçbiri ne yatırım tavsiyesidir ne de vatandaşı yanıltıcı içeriktir, sadece süreci bir vatandaş gözünden anlattım. Borçlanma araçları riskli işlerdir bulaşmayınız.