🔥İndirim ASUS TUF F16 i5-13450HX & RTX 5050 laptop - 45.999 TL

Hewlett-Packard

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,383
HP oluğuma bakmayın, ASUS bu işi iyi yapmış ve bu sene taş gibi bir TUF serisi çıkartmış. TUF F16'ları gerçekten kıskanır olduk. Allah rızası için şunu LOQ ile karşılaştırmayın, bu LOQ'u kağıttan uçak yapar fırlatır atar.

1768635793984.webp

İşlemci çok sıcak çalışıyor bilginize. Ama dediğiniz gibi taş gibi cihaz. Alınır.

Bilmiyorum hocam. Benimde 1 hafta deneme şansım oldu işlemci sıcak çalışıyor. 13450hx kronik sorunuymuş. G helper ile watt düşürerek kullanılır ama.

Bu bir tık daha sıcak çalışıyormuş hocam işte. Düzenli bakım ile çözülür ama.

3 kişiye bundan aldırdım hocam işlemci sıcak çalışıyor :)
g helperden max 50 watt sınırına koy 75 80 dereceyi geçmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı metal kullanılmış mükemmel soğutmaya sahip bir cihaz bu. kendimde kullandım birkaç ay. doğru ayarlamaları yapınca fan sesi bile duymuyorsunuz.

HP oluğuma bakmayın, ASUS bu işi iyi yapmış ve bu sene taş gibi bir TUF serisi çıkartmış. TUF F16'ları gerçekten kıskanır olduk. Allah rızası için şunu LOQ ile karşılaştırmayın, bu LOQ'u kağıttan uçak yapar fırlatır atar.

Alıntıyı görüntüle
Tuf 2023 A15 kasanın da ne HP tarafında ne Lenovo tarafında rakibi yoktu (Victus ve Loq) günden güne toparlıyorlar 2020 A15 faciasından sonra taş gibi kasa yapmaya başladılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 kişiye bundan aldırdım hocam işlemci sıcak çalışıyor :)
Asus cihazlarda 95 derece üst sınır var. 90 derecelere kadar cihaz adam akıllı fan bile açmıyor, 90-95 aralığında elle tutulur düzeyde soğutma yapıyor. 4 tane Tuf cihaz kullandım tamamı yük altında sabit 95 derece çalışıyordu. Kısacası bu bir sorun değil, cihazı Asus bu şekilde ayarlamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,946
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri