Demonte gönderilmesi gerekirdikule tipi işlemci soğutucusu yamuk gıbı ve soğutucunun fanı çıkık geldi kasayı acarken videoyada almıştım ne yapmalıyım bu yamukluk normalmı alta videoyu bırakıyorum.
Evet haklısınız İncehesap bu sekılde yolluyormuş musteri hzimetlerine ulastım kesinlike değişim yaparız dedi destek talebi açtım beklıyorum gelısme olursa yazacağımDemonte gönderilmesi gerekirdi
hayır sogutucu montojlı olarak gelıyorDemonte gönderilmesi gerekirdi
kasanın dısında anakartta ve dıger parcalarda fızıksel hasar yoksa ekran kartını da kontrol edıp takıp kullanabılırsınkule tipi işlemci soğutucusu yamuk gıbı ve soğutucunun fanı çıkık geldi kasayı acarken videoyada almıştım ne yapmalıyım bu yamukluk normalmı alta videoyu bırakıyorum.
Kule tipi soğutucular genel olarak takılı gelmemesi gerekir. Burada firmanın hatası var. Montajlı gönderilmesi doğru değil yani. Böyle yapıyorlarsa değiştirmeleri gerekiyor. Eğer müşteri takamam ben diyorsa, sıvı soğutucu alternatif sunmaları gerekiyor. Zaten taktıkları soğutuculara benzer fiyatta sıvı soğutucular var.hayır sogutucu montojlı olarak gelıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasanın dısında anakartta ve dıger parcalarda fızıksel hasar yoksa ekran kartını da kontrol edıp takıp kullanabılırsın
her aldıgım sıstemde kule tıpı montajlı olarak geldı ve herkeste boyle sabıtlenen bısey zaten ve oyle cok buyuk darba almadıgı surecce kuvvet kasadan dırek o yapraklara gecmeyecegıne gore gayet normal montajlanmıp gonderılmesıBu tarz durum yaşayacaklara yazıyorum. Kule tipi soğutmalar yaprakları kırılacağından her zaman demonte gönderilir. Böyle bir durumda direkt firma ile iletişime geçin.
Firmalar basit kullanıcı ile uğraşmamak adına, bulabilecekleri en ucuz sıvı soğutmaları genelde hazır sistemlerde daha çok tercih ederler. Genelde de insanlar niye sıvı soğutma tercih ediyor muhabbeti döndüğünde, aslında hazır sistem alanlar sıvı soğutmayı özenip seçmiyor. Taşıma esnasında pek zarar görmediğinden, hem kule tipi soğutma takmaya korkan müşterinin deneyimi olumsuz olmasın diye sıvı soğutma genellikle hazır sistem satanlar tarafından sıklıkla tercih edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kule tipi soğutucular genel olarak takılı gelmemesi gerekir. Burada firmanın hatası var. Montajlı gönderilmesi doğru değil yani.
Sıvı soğutmada genellikle sorun olmaz. Ama kule tipi soğutucu ve ekran kartı sorun çıkaran bileşenler. Dediğim gibi kule tipi soğutucunun yaprakları ısıyı rahat dağıtsın diye inceler ve bu yüzden en ufak harekette yamulurlar. Ekran kartı keza anakarta bağlı olduğu yeri kırabileceğinden demonte gönderilir.
Amazon Avrupa sadece bu tarz durumlar için köpük kullanıyor. Ama onda bile kırılma olayları çok yaygın. Hatta bulabilseydim Fransız bir kanal Temu ve Amazon'dan hazır bilgisayar alıyorlar. Amazon'dan gelen bilgisayardaki köpüğü çıkardıklarında kule tipi soğutmanın yamulduğunu görüyorlar.
Hocam normalde montajlanmadan yollanması en doğrusu itopya öyle yapıyor zatenher aldıgım sıstemde kule tıpı montajlı olarak geldı ve herkeste boyle sabıtlenen bısey zaten ve oyle cok buyuk darba almadıgı surecce kuvvet kasadan dırek o yapraklara gecmeyecegıne gore gayet normal montajlanmıp gonderılmesı